Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Kacpercio. Dla tych od pepsi i fanty zamowilem juz foteliki VIP w kolorado . Zabawa w kulkach GRATIS !! :mrgreen:
  • Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
A Wy jesteście pełnoletni, że się za alkohol zabieracie ? :D
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano
Ja zostanę podwieziony na parking, jeżeli nikogo nie będzie to pójdę od razu do Bierhalle.
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano

Właśnie dotarłem do domu - Panowie było elegancko :cool2:

Wesołych Świąt :!: :)

Opublikowano
:mrgreen: bo pić to trzeba umić . Dzieki za zawiezienie i odstawienie do domu Panowie. Oby wiecej takich spotkan. WESOLYCH SPOKOJNYCH ŚWIĄT
Opublikowano
Panowie było zacnie :8) dużo można napisać ale wszystko zostaje w rodzinie hehehe kolejny wypad proponuje już w styczniu tym razem klub X . Wszystkiego naj naj dzięki za spotkanie !!! ahhh ta Ewa
Opublikowano

Z mojej strony grorące podziękowania za atmosferę :D

Takie spotkania są bezcenne :cool2:

Zdrowych, wesołych, spokojnych Świąt !!!

• Główni Moderatorzy
Opublikowano

Proponuję jak już będzie ciepło zaprosić Ewę na któryś nasz spocik - rekordowa frekwencja murowana :wink:

Ale tak jak kacpercio pisze - jak by jej założyć C pakiet to by była kosa :mrgreen:

edit.

nawalił sie ktoś chociaż :!: :wink:

Ty! dlatego nie dojechałeś :)

Opublikowano
Proponuję jak już będzie ciepło zaprosić Ewę na któryś nasz spocik - rekordowa frekwencja murowana :wink:

Ale tak jak kacpercio pisze - jak by jej założyć C pakiet to by była kosa :mrgreen:

edit.

nawalił sie ktoś chociaż :!: :wink:

Ty! dlatego nie dojechałeś :)

Hehe Ewe na spota ! I do kombiaka :mrgreen:

Opublikowano
Ja też nie dałem rady po prostu gorączka katar i pękająca głowa :cry: Ale życzę wszystkim zdrowych wesołych i pogodnych świąt i super prezentów :D
Opublikowano
krzeszlu na spocie koledzy spożywali "lekarstwo", które napewno by Ci pomogło :D