Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, szukałem, ale nie znalazłem: jakie modele odbiorników były montowane fabrycznie do E34? Czy inne fabryczne (n.p. od E36, E32 itp.) będą pasowały do E34? Czy w tamtych latach można było kupić radio z CD do w/w modelu? Może ktoś z forumowiczy ma do sprzedania radyjko odpowiednie do mojego tds'a??

Maciek, MB /8 Club Poland

kiedyś miałem E23 735 '81, E30 318 '85, E36 318is '91, E34 525tds '94 teraz E36 318iAC

NIE MAM DACHU NAD GŁOWĄ :)

Opublikowano

Było CD i to nawet bardzo dobre, BMW business CD. Do tej pory są w cenie. Poszukaj na Allegro.

Wygląda tak:

http://img291.imageshack.us/img291/8840/391b9xm.jpg

Opublikowano
Ja sie podepne po temat,może ktoś wie,czy po kilkakrotnym złym wpisaniu kodu do radia BMW BAVARIA C REVERSE II, nie da sie wpisać kodu.Jak włącze radio wyskakuje tylko 4 kreski tak jak do wpisania kodu,ale nie da sie go wpisać.Kiedyś wyskakiwało CODE.Wie ktoś może coś na ten temat?
Opublikowano
Ja sie podepne po temat,może ktoś wie,czy po kilkakrotnym złym wpisaniu kodu do radia BMW BAVARIA C REVERSE II, nie da sie wpisać kodu.Jak włącze radio wyskakuje tylko 4 kreski tak jak do wpisania kodu,ale nie da sie go wpisać.Kiedyś wyskakiwało CODE.Wie ktoś może coś na ten temat?

chyba musisz udac sie do zakladu rozkodowujacego :)

Opublikowano

Zostaw włączone radio na dłuższy czas (około godziny). Radio masz w tej chwili zablokowane po 3-krotnym wpisaniu złego kodu. Jeśli zostawisz je dłużej włączone samo sie rozblokuje i będziesz mógł wpisać kod.

Mariusz