Skocz do zawartości

temperatura e60 ukryte menu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam jak odblokowac temperature zeby byla widzoczna na zegarach w e60??
Opublikowano
  • Autor
robiłem tak i u mnie nie dziala
Opublikowano
u mnie też nie działa komputer w aucie..................okazało sie ze ukryte menu sie zawiesiło .............. trzeba tez po podaniu liczby 19 podać niżej liczbę która składa sie z ostatnich 5,6 cyf nr vin( trzeba + 5 cyfr lub 6 już nie pamiętam ) i podać kot 07 ........powodzenia
Opublikowano
Musi działać. W pozycji 19 wpisujesz sume ostatnich 5 cyfr nr VIN twojego auta żeby odblokować i lecisz do pozycji 7.
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
to prawda u mnie tez nie dziala :( wchodze na 19 wpisuje sume i nic dalej jest blok 19 on a nie off
Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszlo
Opublikowano
to prawda u mnie tez nie dziala :( wchodze na 19 wpisuje sume i nic dalej jest blok 19 on a nie off

Sumę wpisujesz w wierszu dolnym "code"pozycji 19 . Po jej wpisaniu przechodzisz do poz.7 i tam pojawi się temp. wody chłodzącej.

Temperatura będzie widoczna do momentu gdy nie wyjmiesz kasetki-kluczyka.Jeśli ją wyjmiesz trzeba na nowo powtórzyć wszystkie kroki.

Opublikowano

Sumę wpisujesz w wierszu dolnym "code"pozycji 19 . Po jej wpisaniu przechodzisz do poz.7 i tam pojawi się temp. wody chłodzącej.

Temperatura będzie widoczna do momentu gdy nie wyjmiesz kasetki-kluczyka.Jeśli ją wyjmiesz trzeba na nowo powtórzyć wszystkie kroki.

Tak robię sumę vinu i nic. Napewno robię poprawnie.

Opublikowano
Ja tez nie mogę odblokować temperatury.Probowalem setki razy i nic...
Opublikowano
Doszedłem co i jak.W ukrytym menu po wpisaniu numeru 19 trzeba podać sumę ostatnich 5-ciu cyfr a nie 6-ciu.W moim przypadku to zadziałało,nie wiem jak w innym.
Opublikowano
Doszedłem co i jak.W ukrytym menu po wpisaniu numeru 19 trzeba podać sumę ostatnich 5-ciu cyfr a nie 6-ciu.W moim przypadku to zadziałało,nie wiem jak w innym.

Potwierdzam u mnie tez poszlo.

Opublikowano
Pewnie że musi działć tak jak pisałem wcześniej :cool2:.
Opublikowano
w moim aucie suma cyfr z vinu to 21 ale wpisujac ta wartosc nie odblokowalem menu, natomiast przez przypadek wcisnalem liczbe 20 i zaskoczylo, probowalem kilkukrotnie i w moim przypadku dziala tylko przy wpisaniu cyfry 20 (a suma cyfr vinu to 21), powodzenia