Skocz do zawartości

E36 sedan = Podmiana oparcia fotela - czy możliwe?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Z tego co wyczytałem, fotele z wersji coupe e36 bez problemu będą pasować do wersji sedan e36 95r. Zgadza się? Z tym, że będą po prostu składane.

A jak to jest z oparciem? Bowiem pękło mi jedno z mocowań u samego dołu w fotelu kierowcy w sedan e36 95 r. Czy można bez problemu przełożyć samo oparcie z fotela pasażera na fotel kierowcy??

Opublikowano
wyciągnij raczke z fotela dawcy, przełóż tylną pokrywe fotela i załóż do siebie - bedziesz miał fotel z coupe bez raczki obalania i dziury po niej
Opublikowano
Mam sedana 96r i kupiłem siedzisko i oparcie z coupe z 93r Siedzisko pasuje bez problemu prawe lewe nie ma znaczenia ale oparcie ma inny kształt i w innym miejscu mocowany jest zagłówek .
Opublikowano
A samo oparcie z sedana e36 ze strony pasażera na fotel kierowcy powinno chyba bez problemu pasować...?
Opublikowano
wydaje mi sie ze tak jesli jestes polakiem i myslisz co kolwiek do dasz radyproblem moze nastarczyc sterowanie linkani cze silnikami tego nie robilem
jedynakk