Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem, wczoraj mój lewy ksenon zamiast na biało/niebiesko zaczął świecić na fioletowo, w sumie niezłe bo pasuje do koloru auta ale tu nie o to chodzi :P

I teraz moje pytanie bo jak dobrze myśle jest to wina kończącego sie żarnika, czyli należałoby go zmienić. I tutaj moje pytanie co kupić zeby było dobrze i wmiare tanio, bo nie uśmiecha mi sie lecieć do aso i usłyszeć ze muszę kupić cała lampe za polowe wartości auta :) oprócz samego powiedzenia co z chęcią bym zobaczył jakaś przykładową aukcje z Allegro :)

Pozdrawiam

BMW to nie samochód. BMW to styl życia. :D

4.0 V8 LPG 4 gen

Opublikowano

Ok dzięki za odpowiedz, ale nie do końca o to mi chodziło :P bardziej mi chodziło o dokładne oznaczenie zarnika jaki muszę kupić.

Chce zachować oryginalny kolor światła. Czyli jak dobrze kojarze to temperatura światła powinna być 5000k?

4.0 V8 LPG 4 gen

Opublikowano

Jesteś pewny że oryginalna barwa to 4300K a nie 5000K?

Żarnik nowy w ASO firmy Osram (co też zrobiłem :D) kosztuje 700zł plus wymiana 200zl :D ciekawie sobie licza.

4.0 V8 LPG 4 gen