Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam problem z 330Ci, po rozładowaniu akumulatora zadzwoniłem po firmę w celu uruchomienia samochodu, przyjechali i podłączyli urządzenie rozruchowe, próbowali go uruchomić ale się nie udało, zadzwoniłem po kolejną firmę i też nie uruchomili samochodu. Auto przyjechało do garażu o własnych siłach, i nie zapowiadało się że będą takie kłopoty. Przy długiej diagnozie stwierdzili pompę paliwową, odwiozłem samochód na lawecie do warsztatu i wymienili pompę paliwową. Silnik został uruchomiony ale nie działa wyświetlacz komputera pokładowego oraz liczniki. Samochód jeździ ABS działają i zachowuje się normalnie, wyciągałem licznik, wychodzące kable nie mają śladów stopienia i wyglądają normalnie wtyczki są OK. Jeśli ktoś może mi pomóc bardzo prosze od odpowiedź. Stało się to gdyż auto stało w garażu tydzień i rozładował się akumulator.

Pozdrawiam

Opublikowano

Jak Ci się ktoś na dziko wpinał to Ci nawet mógł coś popalić.

To na pewno nie wina pompy.

Spróbuj wgrać softa DDE od nowa i zgrać z EWSem.

Są jakieś błędy w INPIe/DISie?