Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Moje BMW jest opisane po lewej. Mam maksymalnie rozbudowany komputer pokładowy. Licznik mój obecny jest do 240 km/h i bak mam 80 litrów (tyle pokazuje na liczniku). Mam w nim pare kontrolek uszkodzonych i wyświetlacz od kilometrów. Nic z tego co jest na małym komputerku nie wyświetla się na liczniku (np. spalanie, Vmax, itp). Chciałbym zakupić nowy liczniczek. Na Allegro oferują liczniki z wyświetlaczem komputera tylko od większych pojemności silnika (tzn. Bak 90litrów, licznik do 260 km/h). Czy mogę na taki zamienić? Czy jak go podłoncze to będzie się wyświetlać pełen bak jako 90 litrow, czy wskazówka nie dojdzie do końca? Czy komunikaty z komputerka będą się pojawiać na wyświetlaczu z licznika?
Opublikowano
o ile wiem 520 nie miły check control, także nie możesz mieć maksymalnie rozbudowanego kompa. Poprostu w 2 l silniku nie ma tylu czujników co w 2.5. Radze kupić oryginalny z jednym przyciskiem do kasowania przebiegu dziennego.

B-artek M-onika W-ojtuś (synek)

Moje byłe BMW http://www.bmww.webpark.pl/M5drive.gif Moje też byłe BMW

Opublikowano
Wyjmij stary licznik i zobacz ile masz kostek z tyłu. Jak dwie to musisz kupić taki jak miałeś z elektronicznym wyświetlaczem kilometrów. Bo jk bys chciał kupic ten z komunikatami checkcontrol to on jest na 4 wtyczki, ale ty masz na 100% 2 wtyczki u siebie.