Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mam prośbę do forumowiczów ,a najlepiej kogos z Tychów albo okolic do którego mógłbym podjechac w celu wykasowania błedu poduszki :D Oczywiscie o 4 paku lokalnego piwka nie zapomne :cool2: Pozdrawiam
KOZIOL
Opublikowano
Posiadałem kabel diagnostyczny do momentu az jakis skurwiel włamał mi sie do auta i zajebał :mad2: Do tego nie pogardził duza navi ,czytnikiem mk4 ,poduszka kierowcy łacznie z kablami oczywiscie wszystko wyrwane na zywca :mad2: :mad2: :mad2: Pech chciał ze miałem w schowku mała navi i nieszczesny kabel diagnostyczny który tez znikł o wyjebanej szybie od strony kierowcy nie wspomne :mad2: N a sama mysl cisnienie mi sie podnosi ,nic ino takiego chuja złapac i lac pała po grzbiecie i patrzec czy równo puchnie
KOZIOL
Opublikowano
witam panowie mam rozumieć że na allegro znajdę program na kompa i kabel i takie błędy jak poduszki i inspekcja oleju przestaną mnie ciągnąć za sakwe :D
Opublikowano
z tego co wiem, zeby skasowac insp oleju i ustsawic licznik od nowa to nie trzeba ani kompa ani programu. moj mechanik cos tam na kneflach cykal i ustawil mi insp. od nowa
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
z tego co wiem, zeby skasowac insp oleju i ustsawic licznik od nowa to nie trzeba ani kompa ani programu. moj mechanik cos tam na kneflach cykal i ustawil mi insp. od nowa

Zgadza sie inspekcje olejowa kasuje sie pokrętłami na zegarach. INPA też można

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=159&t=161201 Zapraszam do galerii

Sprzedam

Przekaźniki modułu komfortu do E46 3-Seria, M3, E83 X3, E52 Z8 , Z4 E85, E53 X5 E39, M5 E38 - centralny zamek, podnośniki szyb)

Zdjęcia przekaźników w galerii