Skocz do zawartości

318i M43 opinia podnosnika szyb

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Ostatnio nawalil podnosnik (elektryczny) szyb tzw pajaczek. Po przykrych doswiadczeniach z uzywkami. Postanowilem kupic nowy.

Na allegro znalazlem tylko to:

http://allegro.pl/bmw-3-e36-90-00-podnosnik-szyby-elek-przod-lewy-i2939420618.html

Prosze o opinie czy warto kupic w tej cenie. Chcialbym kupic cos dobrego i ogolnie nie skapie pieniedza na autko ze dobrze sluzylo. Z drugiej strony oryginal kosztuje ponoc kolo 500 zl. Myslalem maksymalnie o polowie tej kwoty. Powyzszy kosztuje ponizej 150 zl tylko teraz to okazja czy wtopa ?

Moze ktos mial wymienial podnosnik w tej cenie ? Jestem otwarty na inne oferty.

Pozdrawiam

Marcin

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Dopowiem jeszcze że podnosników (przynajmniej do sedana) jest conajmniej dwa rodzaje. Ostanio był wymieniany u mnie i choć zamówiłem używany oryginał to kolega się sporo narobił żeby dopasować mocowanie.
Opublikowano
podnosnik przy montaż trzeba wyregulowac jesli tego nie zrobisz to bedzie go krzywic, łamac ale w pierwszej kolejnosci pekaja slizgi szyby :cool2:
KOZIOL