Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mam pytanie ???? Czy wtryski od e30 2,5 PASUJĄ DO 2,0 I Czy się różnią od siebie ?? Chciałbym podkręcić troszkę swoją 320 i na mysl przyszły mi wtryski. Ktos mi mówił ze nic nie zyskam bo wtryski są takie same , prawda to ????
Opublikowano
wtryski sa inne !! w 2.0 sa biale a w 2.5 niebieskie i maja wieksza wydajnosc, w polaczeniu z regulatorem 3 bar z 325i lub od silnika m40 moze dac to jakis przyrost mocy, ale nie licz na fajerwerki - trzeba bylo kupic 325i ;d tak jak ci pisalem.

Lubię BMW - od 15 lat...trochę ich ujeżdzałem

Teraz pora na AMG :D

Opublikowano
wtryski sa inne !! w 2.0 sa biale a w 2.5 niebieskie i maja wieksza wydajnosc, w polaczeniu z regulatorem 3 bar z 325i lub od silnika m40 moze dac to jakis przyrost mocy, ale nie licz na fajerwerki - trzeba bylo kupic 325i ;d tak jak ci pisalem.

kumpel przywiózł mi z żółtymi końcówkami i zarzeka się że są z 2litrowej.jednego założyłem i jeżdżę czy możliwe jednak że są one z m40??

klepało ale przestało!!!
Opublikowano

W M40 mialem niebieskie, jak padly to zlaozylem takie z e28 z konca produkcji i nic sie nie zmienilo ani przyrost ani strata mocy.

W motorze czytalem ze filtr stozkowy zabija przeplywki.