Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mialem okazje sie tym chwile pobawic, sprzecior fajny ale jak dla mnie cena jest zaporowa. ale jezeli juz jestes w stanie wywalic tyle kasy to dorzuc to 150zl i kup wersje z androidem a nie z windowsem.

a tutaj tescior na yt jak dobrze pamietam to jest to wersja z windowsem ale dawno temu to ogladalem:

o jest i test z androidem

Opublikowano

dobre jest to do nowego auta :) gdzie fabryczny ekran to pewnie z 10tyś zależnie od ilości opcji a tutaj można sobie wsadzić fajny sprzęt za 3tys. Ale cena jest faktycznie dużo za duża.

Obstawiam że kupno tego bezpośrednio w chinach i przytarganie do polski jakimś kurierem pewnie ponizej tysiaka wyjdzie.

W ogóle to jakby zjechali z marży i sprzedawali to po 2tys to zamiast sprzedać 1 takie urzadzenie na miesiac, sprzedawaliby 5 i zysk byłby większy no ale może się nie znam :cool2:

szukam
Opublikowano
W 2010 za v5 zapłaciłem w US 650$.

A teraz to ceny w PL kosmiczne.

tylko napisz może jeszcze ile zgwałciłeś cła i podatku

Tylko że to co pokazujesz to nie jest Dynavin, bo Dynavina można kupić tylko od dystrybutorów

Opublikowano

bez różnicy, kolega pokazał przykładową aukcje. Pewnie wystarczy chwile poszukać i znajdzie się dokładnie to samo co dynavin z dokładnie tej samej fabryki w cenie połowe niższej. Tak to jest że fabryka jest jedna a potem produkt różni się tylko nazwą pod która jest sprzedawany. Jak się chce to oni nawet na pudełkach napiszą że producentem jest forum bmw-klub. Nie ma z tym żadnego problemu. Tak samo jak z metkami np. Made in EU :) a wiem to wszystko bo mam w rodzinie ludzi którzy z chin biorą produkty na sprzedaż.

Czy może chcesz kogoś przekonać że jest to jakaś bardziej zaawansowana konstrukcja np. europejska ? i że dynaviny z allegro czy sklepów nie przypłyneły w kontenerze? :)

szukam
Opublikowano

sprawdzałem zdjęcie dynavina z tymi z niby podróbkami z chińskich aukcji. Z przodu nie znalazłem żadnej różnicy w budowie, tak samo można mieć androida gps i całą reszte. Wiec po prostu jest sobie importer jakiś dynavin który w fabryce w chinach sobie zazyczył własne pudełka z logiem i nazwą i potem to w europie czy polsce pcha ze swoją marzą. A ta sama fabryka robi urządzenia bez nazwy albo pod inną nazwą z tych samych części i po prostu nie ma to nazwy dynavin.

Przecież oboje wiemy że czy to ma napis dynavin czy jakikolwiek inny to jest to ten sam produkt z tej samej fabryki :)

szukam
Opublikowano
A co będzie jeśli ktoś sobie zażyczy Super Dynavin ? Też są takie naklejki ? :mrgreen:

Niektóre osoby mogłyby się zabić, skacząc z poziomu swojego "ego" na poziom swojego IQ

..............................................................................................

Freude am fahren

Moje auto - http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=159&t=190785

Opublikowano

...tylko napisz może jeszcze ile zgwałciłeś cła i podatku

Cło 3% + 22% podatku to wszystko od sumy na rachunku który był dołączony do paczki :)

Przykład 520$ koszt towaru + do tego 15,6$ cło + do do tego 114,4$ podatku suma 650$

• 1 rok później...
Opublikowano

Panowie a co sądzicie o tym ?

http://www.aliexpress.com/item/Android-Car-dvd-gps-navigation-for-BMW-E46-1998-2006-with-Bluetooth-FM-IPOD-Canbus-Dynavin/1950219620.html

czy to jest ten dynavin ? ma ktoś Ten Dynavin ? ja mam fabryczne radio z wbudowaną navi 16:9 czy też 4:3 ? (duży ekran) w e46 330xd

a jak nie to ktoś wie gdzie w Chinach lub HK można to dostać ? Mam tam przyjaciól którzy za miesiąc przylatują do PL ze 2 szt mogą pewnie wziąć jakby ktoś chciał.

Cena będzie przysługowa bo wezmą to w bagaż czyli taka jak na zagranicznej aukcji. BYłby ktoś chętny ?? ja załatwię wszystko a chętnego poprosze o kwotę w USD z aucji + 0,7 Finlandii :P

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano
Od roku posiadam HuiFei http://www.alibaba.com/product-detail/huifei-7-1-din-android-car_1888859050.html Nie ma problemu ze stabilnością, działa mi na nim wszystko co może być potrzebne w aucie łącznie z BMWHat (do diagnostyki ECU). Z rozgłośni radiowych zupełnie nie korzystam i nie tęsknię, non stop YT. Jedynie do czego się można przyczepić to kompatybilność z modemami lte, rozwiązałem kupując router z lte ;)
  • 10 miesięcy temu...
Opublikowano
Od roku posiadam HuiFei http://www.alibaba.com/product-detail/huifei-7-1-din-android-car_1888859050.html Nie ma problemu ze stabilnością, działa mi na nim wszystko co może być potrzebne w aucie łącznie z BMWHat (do diagnostyki ECU). Z rozgłośni radiowych zupełnie nie korzystam i nie tęsknię, non stop YT. Jedynie do czego się można przyczepić to kompatybilność z modemami lte, rozwiązałem kupując router z lte ;)

Masz dostęp do danych z komputera pokładowego? Chodzi mi m.in. o średnie spalanie? Jak to wygląda na tej nawigacji?