Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mlody widze przynajmniej dwa twoje watki, ktore sa niepoprawnie napisane. Przeczytaj regulamin a nastepnie skorzystaj z opcji wyszukiwania zanim zadasz pytanie.

Na ten temat byl juz i to calkiem niedawno post.

Taka ksiazke mozna kupic w WKŁ czyli Wydawnictwo Komunikacji i Łączności.

Ta ksiazka z serii "Sam naprawiam" zostala wydana w tym roku.

Opublikowano

No to popraw tytuł :)

Chodzi Ci o książkę serwisową - książkę przeglądów, czy o instrukcje serwisową ? Bo nie jasno się wyrażasz. To drugie - kolega wspomniał - księgarnia lub allegro, jeżeli to pierwsze, to także allegro lub serwis BMW.

Sebastian. Dawno temu ... E34 524td.

Obecnie: E38 735iL i E46 330i SMG oraz ... Toyota Prius, Ford Probe 2.5V6 (wszystkie LPG ;) ), a także moto: Yamaha XV250 i Gilera DNA

Stronka

(Nawigacje i audio do BMW E38/39/46/53/83)

Opublikowano
Mlody widze przynajmniej dwa twoje watki, ktore sa niepoprawnie napisane. Przeczytaj regulamin a nastepnie skorzystaj z opcji wyszukiwania zanim zadasz pytanie.

Na ten temat byl juz i to calkiem niedawno post.

Taka ksiazke mozna kupic w WKŁ czyli Wydawnictwo Komunikacji i Łączności.

Ta ksiazka z serii "Sam naprawiam" zostala wydana w tym roku.

chodzi mi wlasnie o taka ksiazke, do samodzielnych napraw.

Opublikowano

Jak byś użył szukania, to byś dawno znalazł lub poprostu popatrzył na wątki - 2 tyg. temu zakończył się taki wątek :

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=18766

Na forum jest prawie wszystko, tylko trzeba szukać - to tak na przyszłość ;) :cool2:

Sebastian. Dawno temu ... E34 524td.

Obecnie: E38 735iL i E46 330i SMG oraz ... Toyota Prius, Ford Probe 2.5V6 (wszystkie LPG ;) ), a także moto: Yamaha XV250 i Gilera DNA

Stronka

(Nawigacje i audio do BMW E38/39/46/53/83)

Opublikowano

Ptroszę o podpowiedź:

Książka serwisowa w mojej beci była prowadzonaw ASO BMW do 2044 roku, od 2005 roku poprzedni włąściciel samochodu przestał dokonywać przeglądów w autoryzowanym serwisie BMW, po zakupie auta w tym roku i wymianie wszuystkich płynów (skasowanie oilservis) zastanawiam się czy istnieje mozliwość, aby podbić tą ksiązkę w warsztacie w ktorym tego dokonywałem i czy wogóle jest sens (wpływa na lepszy wizerunek własciciela podczas odsprzedaży?)

Wszystkie samochody są prawie jak BMW... prawie robi wielką różnicę:))

Więcej mocy:

http://img61.imageshack.us/img61/1872/doladowanie3kk.jpg

Opublikowano
Ptroszę o podpowiedź:

Książka serwisowa w mojej beci była prowadzonaw ASO BMW do 2044 roku, od 2005 roku poprzedni włąściciel samochodu przestał dokonywać przeglądów w autoryzowanym serwisie BMW, po zakupie auta w tym roku i wymianie wszuystkich płynów (skasowanie oilservis) zastanawiam się czy istnieje mozliwość, aby podbić tą ksiązkę w warsztacie w ktorym tego dokonywałem i czy wogóle jest sens (wpływa na lepszy wizerunek własciciela podczas odsprzedaży?)

wpływa ,ale sensu nie ma,chyba że będziesz odsprzedawał laikowi,ale myślę że jeszcze sie pocieszysz autem?więc jeśli go "serwisujesz " w jakiejś konkretnej ,znanej stacji to załóż nową książkę serwisową,będzie bardziej wiarygodne.pozdro