Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :)

Problem jest następujący.. Odpalam silnik i po około 20 sekund wyświetla mi między zegarami kontrolka od ESP a na wyświetlaczu piszę: System kontroli pojazdu, Jedź ostrożnie. Na dodatek nie odbijają mi kierunkowskazy. Jaka może być przyczyna tej usterki?

Pozdrawiam

• 3 lata później...
Opublikowano
Ktoś ma jakiś pomysł? Dodatkowo wyświetla się jeszcze błąd: "Asystent startu nieaktywny", oba błędy wyświetliły się podczas jazdy jednocześnie,
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Pomysł już dostałeś wiedz zrób coś z nim. Wystarczy poczytać a nie ma tu dużo odpowiedzi a na kanapie przed komputerem nic nie zdzialasz. Czy może czekasz aż ktoś za Ciebierzemy pojedzie na komputer i może jeszcze swoim samochodem.

Spot Monachium Facebuk: BMW München PL

Screenshot_20190504_162413.md.jpg

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!

• 4 miesiące temu...
Opublikowano
Czy może ktoś rozwiązał problem? Dziś miałem to samo, ale tylko do pierwszego zgaszenia silnika pod sklepem. Po ponownym odpaleniu problem już się nie pojawił. Pojeżdżę i zobaczę co dalej czy problem będzie się powtarzał.
Opublikowano
Raz na jakis czas tez mi sie to zdarza.Z tego co czytalem kiedys na jakims zagranicznym forum jest to problem z zabrudzonym czujnikiem skretu
Opublikowano

Miałem dokładnie to samo i jak słusznie zauważył kolega stanek90 musiałem dostać sie do dysku w czyjniku skrętu kierownicy i najzwyczajniej go wyczyścić

Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka