Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Od wczoraj pilot nie chce mi zamykac/otwierac drzwi. Nie wiem czy sie rozkodowal, ale problem pojawil sie w momencie gdy akurat w nocy byla ujemna temperatura, a auto stalo cala noc na dworze. Wkladajac kluczyk do zamka normalnie wszystko ladnie sie otwiera, tak samo jak wsiade i probuje zamknac tym przyciskiem w srodku wszystko chodzi. Natomiast w drzwiach kierowcy ten bolec wyskakujacy przy otwieraniu tak jakby sie blokowal na moment wyskakuje tak jak by do polowy, po czym doslownie po sekundzie wychodzi caly. Czy to moze byc przyczyna, czy raczej sprobowac zsynchronizowac kluczyk.
Opublikowano
a może bateria w kluczyku siadła. sprawdż czy otwiera szyby z kluczyka. ewentualnie problem z modułem komfortu. zdarzało mi się, że moja beata nie reagowała na polecenia kluczyka. Kiedyś wyciągnąłem moduł, popatrzyłem na niego, i zrezygnowałem z własnoręcznych napraw, włożyłem go i od tej pory mam spokój :lol: Taki fuks
Opublikowano

Możliwe że przekaźniki padły, albo padają. W zależności od temepratury mogą działać lub nie. To znana sprawa w e46. Można wylutować stare i wlutować nowe przekaźniki. U mnie nie działało otwieranie i po wymianie przekaźnika wszystko działa.

Powodzenia.

Pozdrawiam

Bierz Mnie Wszędzie...