Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Czy ktoś z was spotkał się kiedyś z regenerowana deską rozdzielczą (kokpitem) po wystrzale poduszki? Zastanawiam się nad jakością takiej usługi. Podobno na giełdzie w Poznaniu jest ktoś kto używa do oklejenia oryginalnego materiału z bmw.

Opublikowano
Pytanie tylko jak przy kolejnym wystrzale ( czego oczywiście nie życzę ) się taka deska zachowa.
http://e-podpis.net.hostingasp.pl/bmw/BMW_podpis_numer%20_small.jpg
Opublikowano
Tez sie nad tym zastanawiam. Na stronach internetowych widzialem zapewnienia o tym ze poduszka napewno wybuchnie. Wydaje mi sie ze poduszka jest tak mocna ze bez problemu rozerwie material skoro prawie zawsze w e90 przy wystrzale peka rowniez szyba
Opublikowano

podłączę się do pytania, chociaż mam inny problem...

u mnie deska rozdzielcza przed pasażerem jest wytarta - dokładnie to miejsce, gdzie zazwyczaj pasażer jadący z przodu trzyma kolana i tymi kolanami wyciera deskę. u mnie już poważnie przebija szary podkład, a czarny lakier na desce jest takiej jakości, że można go paznokciem zedrzeć :duh: da się coś z tym zrobić bez zdejmowania deski?

Opublikowano
Dajcie sobie spokuj z regenerowana deską, to to samo jak regenerowac podsufitke. Widziałem takie deski ale akurat nie w BMW i jest to porażka, widac że to nie jest to samo. Ja przykładam uwagę do detali i jeźdząc nie mógł bym na to patrzeć, lepiej albo z allegro albo kupić w serwisie nową.
Opublikowano
taaa... tylko ile to rozbierania żeby wymienić na nową. na prawde nikt nie wie, czy jest możliwość pomalowania wytartej deski jakimś lakierem strukturalnym albo odnowienie w inny sposób?
  • 4 lata później...
Opublikowano

Witam,

Mam e90 w której ktoś kiedys regenerował deske rozdzielczą i wszystko sie odkleiło.

podpowie ktoś czy zna jakąś firme co zajmuja się takim czymś ? i jak to cenowo wychodzi?

bo używana 1300 zł :/

Sprzedam do e90: Nerka prawa przed lift, lekko uszkodzony błotnik przed lift, Zderzak po lift z otworami na spryski

do e46: mała szybka drzwi tylnych, klamka polift,

http://olx.pl/oferta/nerka-grill-bmw-e90-prawa-CID5-ID5ZuhN.html

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Lepiej używana kupić. Na prawdę.

Chyba że ktoś jeździ na bieżnikowanych oponach i hidach w miejscu h7