Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam, mam problem tzn mialem na parkingu pukniety przod tzn wygladalo to tak http://p1.bikepics.com/2012%5C10%5C06%5Cbikepics-2464256-full.jpg maska troche podprostowana itp, ale nie o to tu chodzi, dzisiaj bylem chcialem kupic inna maske, zakladam a tu [BAD] nie pasuje, tzn druga maska tu troche nie dochodzi tu za daleko tu za gleboko siedzi i wgl jakies cyrki, czy sa jakies regolacje ten maski ? zeby sie domykala jak powinna? bo przez to nie kupilem drugiej i dalej mam stara troche pogieta, Dzieki
Opublikowano
Uchwyty maski te przy podszybiu są regulowane góra dół ( klucz 10). Nie zbyt wygodna robota ale da się ładnie ustawić.
Opublikowano
a tu przy lampach? bo w bylo z prawej siedziala gleboko a z lewej odstawala;/ nie wiem co jest bo nic nie widac zeby bylo wygiete w samochodzie, wzlaszcza uchwyty sa ok, bo dzisiaj zrobilem 150km po maske ktorej i tak nie kupilem ;/ eh