Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Jak w temacie, problem tkwi z nawiewem w środkowym tunelu... auto nagrzane, na szybę daje ciepło, na nogi również, tylko jak przełączę na środek automatycznie wali zimnem... o co kaman?
czarno... nisko... i szeroko...BMW Bokiem Możesz Wszędzie
Opublikowano
nie wiem o co w tym chodzi ale jeszcze się z takim czymś nie spotkałem... tylko jaki w tym sens żeby fabryka robiła środkowy tunel nawiewu na kabinę tylko i wyłącznie zimnym powietrzem... ?
Opublikowano
Bo kolego te wersje tak miały - zimny nawiew po to aby kierowiec nie usypiał w trasie za kółkiem - tak fabryka wymyśliła i tyle.
"Nieudana Operacja To Połowa Udanej Sekcji"
Opublikowano
równie dobrze moglibyśmy sobie na zimne przestawić manualnie i chyba to by było najprostsze rozwiązanie... ehh można sobie gdybać ;p no ale raczej kilka lat później inżynierowie zmądrzali no i wybrali opcję ciepłego powietrza w środkowym tunelu bo tj. wcześniej pisałem mój były sedan poliftowy miał normalnie ciepłe powietrze xD