Skocz do zawartości

330xd automat problem ze skrzynia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam dziś jadać normalna prędkością tzn około 100 samochód nagle zwalnia ja mu daje w gaz obroty skaczą a prędkość się nie zwiększa tak jak by na neutralu... ledwo co doczłapałem się pod dom.... przerzucanie z p na d nic nie daje co jest??? czasem przy przerzucaniu załapie tak jak by jedynka i kawałek się poruszy do przodu wstecznego w ogóle nie ma??? ogólnie wrzucam d i nic obroty są a prędkości a na manualu to samo.... pomocy ;]
Opublikowano
Liczysz na to że ktoś Ci naprawi auto przez neta? Bierz auto do mechanika a nie dumaj nad tym bo to Ci nic nie da

powiem ci tak stało się to pare godzin temu wiec jutro mam dopiero taki zamiar

a jest chyba roznica czy do zwykłego witka sprytka zaprowadzę czy kogoś od skrzyń liczyłem ze ktoś może kiedyś słyszał o takim problemie i podpowie.

a tobie gz +1

Opublikowano
Poszukaj na forum kogoś z Twoich okolic kto ma inpe, dissa może zesche Ci dziś zdiagnozować auto - zawsze można zapytać
''Impossible is nothing''