Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Na forum jestem obecny nie od dzisiaj, ale jakoś nie było okazji i powodów, żeby się "chwalić".

Jednak w związku z tym, że mój samochód wstąpił w "filmie", którego jest głównym bohaterem to zaprezentuję poniższy materiał. Narazie TRAILER, a wkrótce pełna wersja :wink:

mqdefault.jpg

Dodam też zdjęcia, jak tylko je ogarnę.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Powiem krótko, wspaniały montaż, zuchwała kradzież, zamknięcie budzika, brak pościgu, znajome blachy.

Czekam na pełną wersję...no i co będzie jak właścicielka się obudzi :wink: .

A autko... napęd na cztery nogi, moc, czego chcieć więcej.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Pełen profesjonalizm.

Wyobrażam sobie ile to roboty, montaż kamer, filmowanie z innego pojazdu, wybór scenerii, że też się Tobie chciało...podziwiam.Toż to kilka dni roboty.

A końcowa scena z bagietkami rozwałka. :lol:

SUPER!!!

pozdrawiam

Opublikowano
Rozumiem, że to amatorska produkcja? Czy zajmujesz się tym zawodowo? Jestem pod wrażeniem, montaż rewelacyjny - sam Wajda by się nie powstydził :8)
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Fajnie oglada sie filmik z drog ktorymi codziennie sie poruszam. gdynia pozdrawia :P
Opublikowano
No i tym sposobem mamy nowy spot reklamowy BMW... Gratulacje za pomysłowość
http://www.auto-scanners.com/PIC/bmw-icom-a2-b-c-792L_1.jpg
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Zastanawiam się pomału nad zmianą auta, więc gdyby ktoś był zainteresowany, to zapraszam do zapoznania się z ofertą.

Generalnie cena z ogłoszenia służyć ma raczej odstraszeniu "dresiarstwa" - chciałbym, żeby jeśli już, samochód trafił w dobre ręce, do konesera, a nie przypadkowego kierowcy, który akurat jest "przy kasie".

Niemniej jednak tanio nie oddam :wink:

A ogłoszenie, póki co - sondażowe:

http://otomoto.pl/show?id=C27451986

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano
Kiedyś oglądałem Twój filmik ale chciałem znowu go obejrzeć i szukałem Cb dzisiaj 2h hehe super montaż, w jakim programie wszystko zostało zrobione jeżeli można wiedzieć ?
  • 3 tygodnie później...
  • 5 miesięcy temu...
Opublikowano
Kiedyś oglądałem Twój filmik ale chciałem znowu go obejrzeć i szukałem Cb dzisiaj 2h hehe super montaż, w jakim programie wszystko zostało zrobione jeżeli można wiedzieć ?

Po długim czasie odpowiadam, za co przepraszam, ale wcześniej tu nie zaglądałem.

Montaż odbywał się w programie Adobe Premiere.