Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam,jak w temacie czy na tym dvd jest możliwość odbioru tv ?jezeli tak to poproszę krok po kroku jak to uruchomić. Lub co potrzeba żeby uruchomic.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Modul TV z tunerem TV dla e39 znajduje sie w bagazniku, obok zmieniarki i tunera audio.

BMW Schnellservice

Mechanik

Elektronik

Opublikowano
obok zmieniarki której nie mam hmmmm czuje że cos nie tu gra.Możesz kolego wiecej coś opisać ,juz wiem że zmieniarki nie mam . Gdzie tego ustrojstwa szukać bagażnik,góra,dół,prawa,lewa strona. Krok po kroku poproszę bo tematu nie ogarniam zupełnie.
Opublikowano
a w kombi masz w bagażniku, zaraz za tylną kanapą. Musisz podnieść metalowe uchwyty na rogach powierzchni bagażnika (te blisko oparć) i wykręcić śrubki i podnieść całą tę półkę.
Opublikowano
dobra jutro rozbiorę i popatrzę jeżeli będzie ten moduł to teoretycznie powinno to działać tak ?http://bmwfans.info/parts/catalog/E39/Touring/Europe/530d-M57/LHD/A/2001/october/browse/ która to będzie część z tego linku ?