Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Kolego jak policzylem na allegro taki zestaw z pojedynczych zarowek wyniesie mnie ok 70zł wiec troche przesadzili z ta cena no ale coz kazdy chce zarobic
Opublikowano

Pewnie chodzi o błędy przepalonych żarówek lub brak efektu ściemniania.

Generalnie wolał bym kupić drożej te ledy z allegro niż się potem bawić z rezystorami.

http://e-podpis.net.hostingasp.pl/bmw/BMW_podpis_numer%20_small.jpg
  • 3 tygodnie później...
  • 2 lata później...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Spot Monachium Facebuk: BMW München PL

Screenshot_20190504_162413.md.jpg

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!

Opublikowano

I dobrze że ci podłożyła.

Jeśli będziesz miał spodnie z zamkami,nitami,itp.to albo uszkodzisz kiedyś tyłkiem maty grzewcze albo zniszczysz skórę i władujesz się w koszta.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Dla tego ich nie wyrzuciłem ale zdania mamy podzielone bo skórka jest do siedzenia tak samo jak perskie dywany za 80k$ są do chodzenia :mrgreen:

Poza tym jak bym chciał szmatkę pod tyłkiem to bym sobie takie kupił a skórka była na samej górze na mojej liście :cool2:

Ale już starczy OT, temat jest o LED

Spot Monachium Facebuk: BMW München PL

Screenshot_20190504_162413.md.jpg

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!

Opublikowano

speed1211 gdzie kupowałeś te żarówki cree do oświetlenia wnętrza?

Kupował ktoś może któreś z tych żarówek poniżej?

http://www.sklepledowy.pl/pl/p/BMW-E60-Sedan-Zestaw-Oswietlenie-wnetrza-LED-16-zarowek/881

http://allegro.pl/oswietlenie-wnetrza-led-bmw-e60-61-w5w-c5w-zarowki-i5369384757.html

Które wybrać? Myślę, że te ze sklepu ledowego będą w porządku.

W zestawie chyba mamy komplet żarówek, nie będzie żadnej brakować.

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano
Owszem,ten 10cio częściowy zamontowałem,ale reszty nie ma ori,(jedynie do bagażnika cała lampka),zamówiłem resztę w necie,dzisiaj może dostarczą.
Opublikowano

Jest dla mnie jest ok,jaśniej i bardziej miło dla oczu,nie tak żółto.

Nie wiem jak będzie z tymi podróbkami,które zamówiłem do oświetlania przestrzeni pod nogami kierowcy i pasażera,schowka,lusterek w daszkach przeciwsłonecznych i do bagażnika.

Opublikowano
Dzisiaj odebrałem pakiet ledow i w poniedziałek bede montował. Możesz dać jakieś instrukcje jak ściągnąć lampki w podsufitce ??
Opublikowano

Tylny panel trzeba podważyć od strony tylnej szyby aby wyszedł.

Przedni: podważ i wyciągnij panel z przyciskiem SOS i mikrofonami (ten panel łatwiej jest zdemontować),zobaczysz zaczepy od panelu oświetlenia,pchnij je do przodu i wyciągnij panel.

Opublikowano
Jest dla mnie jest ok,jaśniej i bardziej miło dla oczu,nie tak żółto.

Nie wiem jak będzie z tymi podróbkami,które zamówiłem do oświetlania przestrzeni pod nogami kierowcy i pasażera,schowka,lusterek w daszkach przeciwsłonecznych i do bagażnika.

Zamontowałem dzisiaj ledy do środka, i te oryginalne i smd. Światło oryginalnych jest przyjemniejsze dla oka (nie jest tak zimne), najbardziej widać różnicę przy zapalonych światełkach od "make up'u. W części podświetlającej przestrzeń nóg już takiej różnicy nie ma.

• 2 lata później...
Opublikowano

Witam

Mam problem z ledem w schowku na rękawiczki. W ogóle nie świeci, podczas gdy normalna żarówka tak. W innych miejscach ledy świecą. Czy ktoś wie o co chodzi? Bmw e60 lci. Z góry dziękuję za odpowiedzi.