Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Od jakiegos czasu mam problem, a mianowicie gdy otwieram drzwi, wsiadam, nie pali się lampka ta przy przedniej szybie. Czasem sie zapali, a czasem nie. Jak pukne lekko palcem, to sie zapali. Ma ktoś jakies pomysły ?

Opublikowano
w lampce jest taka blaszka która nie styka. generalnie prosta sprawa, trzeba lampkę wyciągnać, rozkręcić i podlutować. najprawdopodobniej gniazdo na wtyczkę z płytką nie styka.
sprzedam kierunkowskaz nr oem 63138370720 , przewód gumowy nr oem 11532247725 - dział giełda
Opublikowano
Bo o te samochody trzeba dbać ! A jak poprzedni właściciel zaniedba auto to następny ma problemy, ale nie martw się jak zrobisz wszystko uśmiech na twarzy pojawia się sam ;) krótko mówiąc '' Radość z jazdy '' :)
Opublikowano

Niestety sporo grupa samochodów BMW (ale nie tylko) ma jedną wspólną, poważną wadę.

To ich poprzedni użytkownicy :mrgreen:

Niektóre osoby mogłyby się zabić, skacząc z poziomu swojego "ego" na poziom swojego IQ

..............................................................................................

Freude am fahren

Moje auto - http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=159&t=190785

Opublikowano
Miałem podobny problem. Rozkręciłem, miernikiem sprawdziłem ścieżki i zalutowałem tak gdzie nie było przejścia (problem tkwił w blaszce przy wtyczce).
Opublikowano

też mam ten problem

ale tylko jedna z dwóch żarówek w lampce raz się zapala a raz nie

doskonale wiem że to wina styków

ale za cholerę nie mogę wyciągnąć tej lampki

podważam ją trzeszczy ten palstik i nie chce wyskoczyć :mad2:

ma ktoś jakiś pomysł jak do tego się dobrać

mam tą zwykłą lampę bez tych sferycznych oświetleń

gg5553463