Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No i nareszcie wymarzona bunia w garażu sobie stoi :D

Szukałem szukałem, a nie było łatwo. Trwało to ponad 6 miesięcy, ale w końcu się opłaciło. Wstępnie polowałem na czarny metalic, z czerwonymi skórami w manualu. A znalazłem szary metalic i czarne skóry w automacie.

Wersja amerykańska, sprowadzony w 2008, w VINie nic strasznego nie było, więc wziąłem i od razu się zakochałem :)

data produkcji z VIN to 2006,

zdjęty ogranicznik prędkości.

Na wiosnę mam plan oblklejenia na czarny mat lub pomarańcz.

Poniżej parę fotek, niestety robione w nocy, fotograł się chciał najpierw trochę przejechać i .... nas mrok zastał :)

Szczególne podziękowania dla użytkownika Loona Thic za wszsytkie odkodowane VINy!!!

IMG_6354.jpg

IMG_6358.jpg

IMG_6363.jpg

IMG_6375.jpg

IMG_6386.jpg

IMG_6398.jpg

Opublikowano
Świetna :P Czekamy na fotki wnętrza :roll:
Spolszczenie CCC na PW ;)
Opublikowano

Ładna :cool2:

Ciekawe co kryje się pod VINem

Coraz częściej widzę indywidualne tablice rejestracyjne za to też :cool2: ja miałem dwa razy już indywidualne i teraz żałuje ze w e90 nie zrobiłem :( Choć przy czarnym BMW z czarnymi szybami to już calkiem byłoby przekichane ....

Wstaw więcej zdjęć

Opublikowano
Na wiosnę mam plan oblklejenia na czarny mat lub pomarańcz

odważna decyzja :wink: ..bez M-pak'a może nie wyglądać....no ale ładne auto i wpadaj na spoty warszawskie :cool2:

Opublikowano
Nie wiem czemu, ale czarne felgi mi się po prostu nie podobają. Wydają mi się zawsze brudne. Sam siebie nie rozumiem :D
  • 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Rozpoczynasz przygodę z BMW w konkretnym modelu :cool2:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Genialna jest. I jeszcze ta rejestracja :)

gratki .. i fotki wnętrz mógłbyś wrzucić jeśli nie problem :)

pozdro

Michał