Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Korzystał ktoś z icoma pod SSS v32?. Chodzi mi jakie modele obsługuje ICOM pod SSS. Próbowałem z różnymi modelami i ciągle żąda innego fejsu. Jest może jakaś wersja oprogramowania która zadowoli sie tylko ICOMem (oczywiście oprór ISTA).Dzieki
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano
No, na prawde nikt nie wie o co kaman? Potrzebuje zrobić SSS Progman do współpracy z ICOM-em, ale tak by nie żądał EDICa, OPSa. Wie ktoś jak to zrobić?
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

przez ostatnie kilka lat zrozumialem jedno ze na tym forum jesli jakis ekspert cos wie to milczy , tylko ci ktorzy nie zarabiaja na tym interesia moga ci spontanicznie pomoc ...takie nasze przemyslenia z wlasnego doswiadczenia,

chetnie bym ci poradzil ale i ja sam dopiero co zaczynam temat iCOM'a... NIE dla kasy

PS: najbardziej denerwuje mnie w ISTA/P to ze bez zajef....go zasilania zewnetrznego nic sie nie zdziala :mad2:

powodzonka i pozdrawiam

• 3 miesiące temu...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
a po co chcesz sss odpalic jak ista robi wszystkie bmw ? bez zasilania sss tez nic nie zaprogramuje, do diagnozy ista nie potrzebuje zasilania jak aku jest ok to przeciez robi 2 do 5 minut auto zaleznie od wyposazenia ...przynajmniej na moim macbook'u
Krzysztof