Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 85
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
hehe :P spokojnie :D kupi się nowe a jaki rozmiar tam jest tego klucza imbusowego ??

Obejrzyj Moje BMW

www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=156&t=191208

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

A sam nie możesz ruszyć tyłka do samochodu i sprawdzić?

To takie trudne?

Hmm, założę że pisze to młodszy użytkownik tego nieszczęsnego bmw, więc czy starszy (mniemam że ojciec) nie może sobie sam tego paska założyć, tylko czeka 2 tygodnie aż synek mu pół auta rozpieprzy?

:duh:

Ludzie, gdzie ja żyję :cry2:

Opublikowano

Adam nie ma BMW ani jego ojciec.Chłopak umyje autko sąsiadowi,wyczyści w środku a ten da mu za to na lizaka , chipsa i posiedzieć za kierownicą bez kluczyków.Nie ma żadnego problemu z paskiem.Adaś jak wcześniej wspomniałem dobrze się rozwija i myśli o dziewczynach(rypanku) w BMW.Jednak nie chce się za bardzo uczyć w gimnazjum i z nudów wchodzi na forum i wymyśla sztuczne problemy.

My mamy ubaw z dzieciaka a on ze starych ,że się produkują żeby mu pomóc. i jaja sobie z nas robi.

Jak tak dalej będzie to naprawdę ktoś pojedzie do Białej i paskiem Adamowi tyłek strzepie.

ps. CIHY525,może powstawiaj jakieś obrazki w mój tekst bo ja nie umiem,jakiś rebus fajny by wyszedł :D

Opublikowano
;p ;p już się nic was nie zapytam bo gorzej się znacie jak ja :D żartuję :) tylko nie wciskajcie napinacza takim sposobem !

Obejrzyj Moje BMW

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Mistrzu Adamusie , jeszcze trochę poćwiczysz ,a forumowicze sami będą serwisować u Ciebie swoje bety :mrgreen:
Opublikowano
jestem tego zdania że jak ucyczyć się to na swoim :) he poźniej można komuś podpowiedzieć różne opcje przy okazji już problem z głowy wszysto chodzi idealnie jak powinno być :) pozdrawiam serdecznie

Obejrzyj Moje BMW