Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
dźwięk piekny, wiem zawsze z uśmiechem wciskam gaz a co do poziomu hałasu w środku to jednak musze przyznać że na trasy to tragedia , największe "buczenie" w przedziale własnie 2-2.5 tys , wtedy jest dośc duży bas, ale na zewnątrz duzo lepiej jest ;)
Opublikowano

Generalnie sam efekt fajny :)

Miałem okazje jeździć inny marką o podobnym wydechu. To po przejażdżce około 20km miałem dość :)

Zasatanawia mnie kiedy będziesz modyfikował wydech, bo nie wyobrażam sobie jechać 300km z takim wydechem :cool2:

Opublikowano
Ktoś tutaj napisał,że piękny dźwiek...może dla Golfa 2 lub Hondy Civic ale nie dla 7er...wiecej brzęczenia niż fajnego bulgotania...jak dla mnie porażka...życze miłej jazdy np na trasie 800 km :lol: .Pozdrawiam.
Opublikowano
Arturo nie odróżniasz dźwięku v8 od czterocylindrowego silnika golfa czy Hondy ?Brzęczenie jest jak najbardziej,ale tak jak napisałeś w Hondzie lub innych czterocylindrowych kosiarkach.
Nur bmw e32
Opublikowano
Odróżniam bo sam posiadam V8 ale ten dźwięk z linku jest kiepski...nie ma w nim nic rasowego a raczej słychać amputacje wydechu...i taka jest prawda...rasowe brzmienie wygląda całkowicie inaczej...np tutaj http://www.youtube.com/watch?v=Djg6vH4mK6I&feature=youtu.be Tak pracuje wydech w 740 u Kolegi z Forum 7er...aż miło posłuchać.Oczywiście jest kiepska jakość nagrania ale jak rusza ze skrzyżowań to jest prawdziwa melodia V8...a nie ten jazgot u naszego Kolegi.
Opublikowano
dźwięk jest zupełnie inny niż rzeczywiście , aparat go znieszktałca, tak na prawde to zadna modyfikacja ktora zrobilem, plan jest wstawienie tlumikow Flowmaster super 40, wtedy będzie dźwięk bardziej przyjemny dla ucha, piękny bulgot V8 , niedlugo nowy filmik
Opublikowano
plan jest wstawienie tlumikow Flowmaster super 40, wtedy będzie dźwięk bardziej przyjemny dla ucha, piękny bulgot V8 , niedlugo nowy filmik
Oooo...wtedy to myśle,że będzie kozak...Pozdrawiam.
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano
Nie zdarzyło mi się spotkać ani jednej siódemki, której dźwięk wydechu by porywał i choć w części był by podobny do Masserati Quatroporte, który to moim zdaniem brzmi najlepiej ze wszystkich seryjnych limuzyn.
Opublikowano
witajcie. Moja e32 740 iA, usunięte katalizatory , wspawane strumienice i usunięty końcowy , zastąpiony rurami 70mm

link

u mnie to było tak :D - wyciąłem środkowy tłumik(wstawiłem rury),w miejsce katów wstawiłem strumienicę,a końcowy wymontowałem i wstawiłem też rury.Dźwięk był tak głośny dla mnie bajeczny :P ,głośniejszy niż u ciebie mnie to odpowiada :D :cool2: ,ale policja to najpierw by słyszała a później by mnie widziała-od razu by mi dowód zabrała,a nie mam jej przerejestrowanej i byłby problem :cry2: więc założyłem tylko tłumik końcowy i tak jest nie źle :cool2:

Opublikowano
Do właściciela 740 :) a tak swoją drogą, to dziś widziałem remulsa wydech w e36,wiocha na maxa :mrgreen: