Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
napewno będą pasować, w przypadku drugiej musisz obciać wtyczke i za pomocą takich zaciskanych konektorków połączyć . W przypadku pierwszej obciąć wtyczke oplowska i dalej jak w przypadku drugiej :)

B-artek M-onika W-ojtuś (synek)

Moje byłe BMW http://www.bmww.webpark.pl/M5drive.gif Moje też byłe BMW

Opublikowano

Dzieki panowie!!!

- Barto tak tez zrobie

ps. ktora waszym zdaniem bardziej sie nada 1 czy druga?

Opublikowano
ja bym wziął ta bez wtyczki, a to dlatego ze wtyczke oplowska i tak bys wyrzucił to po oc przepłacać. I jaknajbardziej gwarancje weź, bo mi spaliła sie naprawdopodobniej grzałeczka w nowej sądzie po 2 tygodniach i bryndza. mDziała ale bardzo wolno. Jeżeli masz gaz to uzgodnij czy w przypadku auta zasilanego instalka gazowa gwarancja obowiązuje, bo niektórzy zastrzegają sobie nieudzielenie gwarancji w przypadku gazu :evil:

B-artek M-onika W-ojtuś (synek)

Moje byłe BMW http://www.bmww.webpark.pl/M5drive.gif Moje też byłe BMW

Opublikowano

... padnięta sonda - komputer przechodzi do pracy w trybie awaryjnym - tzn. autko chodzi lecz spalanie przekracza " twoje " normy - poprostu znacznie więcej bierze - warto wtedy odwiedzić jakiś warsztat aby odczytać błędy komputera - wtedy wyskakuje ...

mycy . Ty kup sobie tą z gwarancją - po Ci wtyczka która nie pasuje ....

/ plagiat :mrgreen: soryyy../

* - w zależności od typu i wyposażenia
Opublikowano

Honzik po zapachu;)

a tak na powaznie w moim przypadku wysfietlilo na komputerku w stacji diagnostycznej

ps. zakupilem druga bez wtyczki z gwarancja na 3 miesiace

jak zaloze napisze czy dziala i jak dziala co by inni mogli miec na przyszlosc z tego pozytek :mrgreen:

Opublikowano
A ja dorzuce jeszcze (bo wlasnie co wymienilem sondę na NGK) a miecha jezdzialem z padnieta to wszytskie te objawy + cholerne falowanie wolnych obrotów. A czasem to i gasnać potrafił. Jesli chodzi o kupowanie zamiennikow to tak, tez kupilem przez allegro uniwersalna z Wrocławia no i ... dzialala 1 dzien :? A zwrot kasy na gwarancji razem z ekspertyazmi trwal 28 dni :duh: Na szczescie kase dostalem i teraz wiem ze jak bede cos kupowal to tylko na miejscu u mnie i w zamienniki "dzikich firm" (bo tamta byla bezfirmowa, niby jakis odpowiednik boscha) to troche przestalem wierzyć, ale moze po prostu mialem pecha.