Skocz do zawartości

E90 Nakladki na pedaly

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Dzis zamowilem podstopnice m i zastanawiam sie jeszcze nad pedalami, kiedys widzialem u ktoregos z kolegow chyba z chromowana obwodka dookola kazdego ale nie moge takich nigdzie znalezc
Opublikowano
nowych taniej już pewnie nigdzie nie dostaniesz, pozostaje szukać z jakiejś "rozbiórki"
Opublikowano

Cześć

Ja mam te nakładki u siebie w e87 i e90 rewelacja ! warto dać te pieniadze

zadzwoń powiedz ze jesteś klubowiczem może zaproponuje Ci lepszą cenę , ja kupuje u niego wszystkie części i sporo klubowiczów też naprawdę warto !

Opublikowano

ja kupuję u konkurencji bmw-czesci ale ostatnio zapierają się, że podwyżki w BMW nastąpiły i podnoszą raz po raz ceny..

więc teraz wychodzi na to samo jakbyś kupował w ASO z rabatem 3% tylko nie płacisz za dojazd do i z ASO ;)

Nakładki były kiedyś na allegro za 300zł.. 5min.. spóźniłem się minutę ale nadal czekam -nie są mi aż tak potrzebne.

Opublikowano
A oferta opiewa na jaką kwotę?
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Z ori tylko takie są ?
Opublikowano
Chyba jeszcze chromowane sa ale ale srednio to wyglada.

Chrom napewno odpada , nie mam niczego błyszczącego w środku. Ale chodziło mi o sam design, wzór...

Te zakupione przez Ciebie są oczywiście ładne ale szału jak dla mnie nie ma... Za taką kwotę chciałbym coś powybrzydzać :) ale zapewne i tak się skończy na ich zakupie :)

Pzdr !