Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Czy ktoś z forumowiczów montował LEDowe Ringo do E90 ?

Jak to się sprawdza w praktyce, czy swiecą gdy włączone są swiatła dzienne? Jak z montażem i jakością ? Jakieś błędy występują?

Pozdrawiam

Opublikowano
(...) LEDowe Ringo do E90 ?

Mam te zwykłe allegrowe do lamp pre-lift.

Jak to się sprawdza w praktyce, czy swiecą gdy włączone są swiatła dzienne?

Nie świecą. No chyba, że włączysz światła postojowe to wtedy dzienne świeca dalej + ringi. Jednak również z oświetleniem tablicy oraz tylnymi światłami, wygląda to kiepsko. Mam tutaj na myśli cały czas pre-lci.

Jak z montażem i jakością ? Jakieś błędy występują?

Wyglądają na solidne, jednak bez szału jakościowego. Montaż wymaga demontażu nadkola, trzeba dostać się od strony koła. Brak błędów, świecą 8-my miesiąc. Wymieniłem, ponieważ w odstępie tygodnia spaliły się mi oba ringi.

Pozdrawiam

Opublikowano

Mam takie led ringi, wygląd ok. lecz wytrzymałość :) po roku padła jedna "żarówka" a gwarancja jest tylko na rok, nikt z allegro nie daje 2 lat.

Gdybym miał oryginalne żarówki nigdy nie zamienił bym ich na ledy (ze względu na wytrzymałość) a wszystkie na allegro to wynalazki chińczyków i składane przez małe rączki.