Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Oj lepszych czasow nie bedzie:) jest coraz gorzej. Niech stoi za parenascie lat bedzie to klasyk:D hehe
Opublikowano
No niestety ja w swoje auto kuuuupę kasy wpakowałem. Regeneracja pompy w Boschu, pompa w baku, termostaty oba, dwumas, sprzęgło, koło pasowe, poduchy silnika, jeż, podpora wału, odma, no i przednia szyba idzie do wymiany teraz, poza tym wiele pomniejszych pierdół, wszystkie części ori albo odpowiedniki ori. Nigdy się tej kasy nie odzyska a po roku pomimo doinwestowania auto można je sprzedać ze wiele mniej niż się kupiło. Człowiek chciałby zmienic auto, to sprzeda z dużą stratą doinwestowane i kupi auto w którym wymieniane od nowości może filtry były. Dlatego bunia zostanie ze mną na długo i uważam że lepiej jest dozbierać kasy i kopić auto które chcemy mieć na prawdę i nie będziemy go chcieli zmieniać za rok. Na miejscu autora tematu szukałbym przedlifta benzyny w dobrym gazie. Diselek, owszem 5 litrów potrafi spalić ale części/awarie potrafią wypłukać portfel.
Opublikowano
Te auto to znajomy chce kupic niby alternatywa jest n42 2.0 143 konie benzyna ,ale tam znowu niektorzy walcza z tym silnikiem: napinacze , slizgi , lancuch i tak czesto chodzi jak diesel ,wiec sam juz niewiem czy skoro tak chce diesla to nie bedzie lepszy wybor.

Moje byle e36325 , e46328 ,e46 318CI obecnie 330CI F/L

http://ilespala.pl/obrazek/2041/3/1

Opublikowano
kolego są różne teorie dużo poliftów w cenie do 22 tys to naprawde padaczki choć czasem może się trafić naprawde możliwa,ja kupiłem rok temu za 25 z 2003 roku ale to było 19 auto oglądane nie jest to rodzynek bo była bita ale nie groźnie, i dołożyłem w nią przez 35 tys. km termostaty, poduchy , odme ,tarcze i klocki, chodzi naprawde dobrze , ale już miałem się zrazić do disla 2.0 bo dużo aut naprawde było w kiepskich stanach ,ps nie oglądaj nawet auto po komisach ,oni kłamią na każdym kroku... Powodzenia w szukaniu ja jestem zadowolony z bmw i zakupu... a kolega kupil 2.0 na pompie tj,136 km i miał od samego początku problemy, tak ,że powodzenia w szukaniu
Opublikowano

Kupile niecaly rok temu przed lifta i tez lisa usterek jest dosc dluga.

- pompa wtryskowa

- termostat glowny i EGR

- rozrusznik

- sprezarka klimatyzacji

- sworznie

- tuleje przedniego wachacza

- plecionka

I wiele innych drobnych rzeczy. Wiec albo kupic tanio i nastawic sie na inwestowanie albo kupic powyzej ceny rynkowej ale z pewnej reki.