Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!!!

Po uruchomieniu nawiewu smierdzi płyn chlodniczy i niewiem dlaczego??Nic nie kapie nic nie przecieka a taki niemiły zapaszek w środku jednak jest????Oco chodzi???Może ktoś się orientuje?

Pozdrawiam!!!

Opublikowano

Tak jak pisali poprzednicy prawdopodobnie nagrzewnica gdzies delikatnie cieknie stad ten "ladny" :clap: zapach plynu chlodniczego.

Czy jezeli przelaczysz na zimne powietrze to czy rowniez czujesz smrod plynu?

O ile ja wiem ,to plyn chlodniczy ladnie pachnie :D

Klej Butapren tez ladnie pachnie :doh: :twisted2:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

O ile ja wiem ,to plyn chlodniczy ladnie pachnie :D

Klej Butapren tez ladnie pachnie :doh: :twisted2:

Heheheh, powiedz nam o tym coś więcej :norty:

A odnośnie "cieknięcia", to zerknij, czy ubywa płynu chłodniczego. Również przypuszczam przeciek, jak nie nagrzewnica, to na łączeniach.

Kai
Opublikowano

No własnie papierosy podobno też pachną heheh. Czasem mi ten płyn śmierdzi czasem nie!??!nagrzewnieca działa wmiare sprawnie bo jak były te mrozy to się niesprawowała zadobrze.

Pozdrawiam

Opublikowano

"ZAPACH STALI, ZAPACH KRWI, DROBNY ŻAR, POT I ŁZY, WIĘDNĄ RÓŻE, BIAŁE BZY... ZAPACH TWÓJ, TY ZNOWU JESTEŚ TU, ODJEŻDŻASZ BMW"

ha

http://img221.imageshack.us/img221/9561/bmw9bq.jpg
Opublikowano
Jak wali na poczatku wilgotna szmatą a pozniej troche przechodzi to mikrofiltr do wymiany..

Jak coś śmierdzi w aucie, najlepsze są później porównania :mrgreen: :dance: