Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A sluchajcie zapytam Was, bo sam nie doszedłem:

- czy można zgrywać jakiekolwiek audio na dysk, jeśli nie mam navi z płyt czy pendraka (rozszerzony system audio) ?

- w jaki sposób robić listy odtwarzania ?! Mam sporo muzyki na pendrivie wpiętym właściwie na stałe, ale chciałbym sobie zrobić jakieś listy odtwarzania (od biedy mogę kopiować do folderów i "przeszukaj folder"

Opublikowano

Jeśli masz w "schowku na rękawiczki" port USB to możesz zapewne importować muzykę na dysk.

Playlisty mp3 w formacie m3u czyta.

Zresztą jest to wszystko dokładnie opisane w instrukcji obsługi.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Jak włożysz płytę cd system powinien się spytać czy zapisać na dysk...

Bimmer Retrofit Polska

Zajmujemy się diagnostyką, kodowaniem, programowaniem, naprawą sterowników, doposażenia moduły BMW, konwersją BMW z importu, DVD FREE, CIC seria F i E, BMW APPS, imp. naprawczych kodów FSC

Nasza firma posiada w BMW AG status External Service Partner

Opublikowano
Oki, wyjaśniło się. Zdaje się, że jak nie mam navi to nie mogę zgrywać (nie ma wejścia usb w schowku). Jak mi to tłumaczono w salonie to zrozumiałem, że dysk jakiś jest tak czy siak i na niego można zgrywać.
Opublikowano
Można dołożyć NAVI ale koszty koło 12-14 tysi na oryginał.

Bimmer Retrofit Polska

Zajmujemy się diagnostyką, kodowaniem, programowaniem, naprawą sterowników, doposażenia moduły BMW, konwersją BMW z importu, DVD FREE, CIC seria F i E, BMW APPS, imp. naprawczych kodów FSC

Nasza firma posiada w BMW AG status External Service Partner

Opublikowano

W podłokietniku ?

Tak mam, są tam wejścia usb i aux i właśnie z tego usb odtwarzam muzyke. A jak ktos wyzej napisal brak navi== brak mozliwosci zgrywania

Opublikowano

W podokietniku jest jedno a drugie mam w schowku przed pasażerem.

Możliwe, że nie masz dysku twardego, ale sprawdź: jak otwierasz folder z płyty CD, mi się pokazuje opcja zgrywania. Co ciekawe, opcja ta nie wystąpiła, gdy chciałem skopiować USB (musiałem muzykę zgrywać na DVD i dopiero skopiowało).

Ale fakt, że ja mam navi professional.

17201351_1531754336834932_3241894237246117208_n.jpg?oh=52637f578bbb6c04fb758f53a709581c&oe=5928CFCF
Opublikowano
Zgrałem ze schowka 7Gb i ... teraz mi muli. Jak miałem zgrane w 2 plikach, tak się nie zachowywało, więc muszę ponownie skasować całą kolekcję i powrzucać w 2-3 osobne pliki
17201351_1531754336834932_3241894237246117208_n.jpg?oh=52637f578bbb6c04fb758f53a709581c&oe=5928CFCF