Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Jeden rozbity... ten z tego tematu.

Wpadłem w poślizg na autostradzie i od barierki do barierki. Poobijany cały dookoła.

Wyszła z tego szkoda całkowita więc kasacja.

Ale z tego co wiem, to już sprzedany, będzie zrobiony i niedługo pewnie będzie na sprzedaż.

Najwazniejsze, ze wyszedles z tego caly :cool2: Auta w sumie nie szkoda - przynajmniej temat jezdzenia po ASO i usuwania niedorobek sie samoistnie rozwiazal :D

Pozytywny aspekt to ze bedziesz mogl sie niebawem rozejrzyc za nowym autem - zostajesz przy BMW, czy bedzie cos innego?

Pzdr, MtothaJ
  • Odpowiedzi 129
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Samochód ubezpieczony na wartość fakturową, więc w sumie ok.

Prędkość była koło 100-110 na autostradzie, więc tragedii nie było.

W samochodzie nawet się nie poobijałem.

Co do kolejnego samochodu, to czekam na nową X5, jeśli będzie ok, to biere, a jak nie to czekam na X4.

Opublikowano
Rozumiem, że w deszczu? Na prostej/na łuku? A może zawinił kto inny :)? Sorry za szczegółowe pytania ale ciekaw jestem detali, ku przestrodze ;)
Opublikowano

Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło!

Najwazniejsze ze jestes caly!

Pewnie za pare miesiecy pojawi sie na allegro jako demowka od 1 wlasciciela :mrgreen:

Opublikowano
Rozumiem, że w deszczu? Na prostej/na łuku? A może zawinił kto inny :)? Sorry za szczegółowe pytania ale ciekaw jestem detali, ku przestrodze ;)

Końcówka autostrady, w stronę Warszawy, tuż przed Konotopą. Lekki luk w prawo, delikatnie z górki.

Noc, ulewa... jakaś nowa rzeka przelewająca się przez autostradę z prawej na lewą stronę...

Wjazd w niewidoczny z daleka potok, aquaplanning, pozamiatane.