Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 172
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Już raczej nie sprzedaje, przez 2 miesiące kompletny brak zainteresowania... domyślam się ,że z powodu ceny jaka by mnie urządzała - więc jeszcze zostanie ze mną :)
Opublikowano (edytowane)
ŁAaaaaaadne fotele ;D jaka róznica między preLCI a LCI ?

:) W zasadzie niewiele poza białą (szarą) nicią na siedzisku i oparciu; zagłówki są troszkę inne zarówno z przodu jak i z tyłu. Nie wiem też czy przypadkiem sam gatunek skóry nie jest inny - Jednak nie mam porównania, nie widziałem na żywo jeszcze skóry M pakietowej w e90 przed liftem. Podejrzewam ,że jest to samo. Pozdrawiam.

Edytowane przez radaz
Opublikowano
No właśnie muszę wygospodarować chwilę - ale będzie ciężko w najbliższym czasie :(
Opublikowano
Ja wymienialem w dwie osoby i to nie była chwila, a wiec wygospodaruj troche wiecej czasu :D
Opublikowano
Ja wymienialem w dwie osoby i to nie była chwila, a wiec wygospodaruj troche wiecej czasu :D

Mówisz, że w pojedynkę ciężko z przednimi stołkami ? Ile Wam to zajęło ? Masz moze jakis tutorial ?

Opublikowano

Kolego radaz, a jakie miałeś poprzednie fotele i co ewentualnie planujesz z nimi zrobić? :)

Wysłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano
Kolego radaz, a jakie miałeś poprzednie fotele i co ewentualnie planujesz z nimi zrobić? :)

Wysłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2

Takie same są tylko materiałowa tapicerka

DSC_0140.JPG

Planuję sprzedać :)

Opublikowano
Moda na skórzane fotele na forum :D

P.S też poluje na takie fotele i boczki tylko czerwone lub pomarańczowe

Skóra to skóra :) Ja przez 9 lat jeździłem na skórze i jakoś nie potrafiłem się teraz przestawić na materiał w e91, więc ten mod był kwestią czasu :)

Opublikowano

Po ciężkich bojach zamontowałem już fotele przednie i kanapę tylnią zostały mi jeszcze boczki...

Co do materiałowych to czekam na propozycje zainteresowanych, fotele do odbioru w Gliwicach lub Pyskowicach.

Pozdrawiam

Opublikowano

Na szybko wrzucam 2 fotki z efektu mojej ciężkiej pracy (w sensie przekładki bo samochód nieco brudny w środku :P)

100_1517.JPG

100_1523.JPG

Opublikowano
Exide dzięki, Niestety coś za coś... za to w zimie bedę mięć wreszcie grzanie, a już teraz przyjemny zapaszek skórki w środku :P
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dzisiaj wygrałem kilka gadżetów w konkursie facebookowym lokalnego dilera BMW. Parę pierdół a cieszy :D

20130321_002.jpg

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Każdy takie nakładki ma - mam i ja :]

20130408_003.jpg

Zakupiłem też panel klimy LCI z przyciskami od grzania foteli oraz jasne listwy ozdobne wnętrza :)

20130408_007.jpg

:8)

Opublikowano

Kiedy rozpoczynasz walkę z podlaczeniem podgrzewania?;)

Nakładki wyglądają super, szkoda że tyle kosztują :shock:

Opublikowano

Z ceną nakładek faktycznie przesadzili... Mi się udało znaleźć w całkiem przyzwoitym stanie używki na alledrogo.

Wiązki do grzania musze jeszcze zakupić - no i chyba monataż przeprowadze z kimś bardziej doświadczonym :P