Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam nie dawno zaczęła mi cieknąć maglownica wiec ja zmieniłem ale po wymianie pojawiły się dziwny dźwięk a mianowicie gdy auto wchodzi w obroty po wyżej 4tyś pojawia się dziwne charczenie dochodzące jak by z kierownicy takie hrrrrr i gdy schodzi to samo dziwek występuje gdy prze gazuje auto na luzie i podczas jazdy na biegu gdy schodzi z obrotów jest to samo ale gdy otworze drzwi lub szybę nić nie słychać na dworze wie ktoś co to może być miał ktoś tak ? z góry dzięki za pomoc
Opublikowano

Sprawdzić trzeba czy wszystko jest dokręcone:

-magiel i czy ma całe i zdrowe tulejki gumowe na śrubach mocujących,

- czy kolumna kierownicza jest dobrze skręcona z przekładnią,

- może ktoś nieprofesjonalnie załozył miechy na przekładnię i jakaś metalowa opaska spadła,

Opublikowano
właśnie od dziś mam urlop i będę ganiał tych speców :) mam nadzieje że szybko się uda to naprawić bo strasznie mnie to drażni
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

A jaką maglownicę założyłeś?

Regenerowaną?

Nową?

Następną?

Drogą dedukcji doszedłem do konkluzji...!!!!
Opublikowano
regenerowana swoją oddałem do regeneracji i czekałem na nią . wszystko już się wyjaśniło przyczyna był przewód doprowadzający płyn do maglownicy był źle ułożony wczoraj mała poprawka i wszystko nareszcie jest dobrze :)