Skocz do zawartości

piszczenie tercie bardzo mocne bmw e39 520d touring

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mam pytanie na temat mojego bmw dzis jakąc usłyszałem zgrzyty piski kopyto sie osunelo na tarce bemben tarczy z przodu prawa strona podejrzewal ze lozysko wysiadlo bo wczesniej mi piszczało i chcialbym upewnic sie czy to lozysko bo rozbieram jutro to zagatke :] jake mi polecacie i czy ciezko je wyjąc na co uważać .. i mam jeszcze 2 pytanko jak ustawic amorki bo kiedys sąsiad mi zmienial i ie wpadlu w kolnierz na kilichu amortyzatora i sprenżyna nie siedzi w nim i auto stoi z przodu wyżej jak z tyłu dziwnie to wygląda z tylu wchodzą 2 palce z przodu 4 ;'( odrazu bym to poprawil ale jak ustawic te amory ?? jakis foto czy cos z górzy dzieki pozdrawiam :)

Obejrzyj Moje BMW

www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=156&t=191208

Opublikowano
... kopyto sie osunelo na tarce bemben tarczy z przodu prawa strona podejrzewal ze lozysko wysiadlo...

...zmienial i ie wpadlu w kolnierz na kilichu amortyzator...

Proszę o przetłumaczenie na polski! :duh:

Nagłe odgłosy z koła to problem między osłoną tarczy i klockami hamulcowymi.

Jakby co to

... czy cos z górzy dzieki pozdrawiam :)
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
z tylu wchodzą 2 palce z przodu 4

:norty: :norty: :norty:

Sorry.Ale nie mogłem się oprzeć,rozwaliło mnie to po prostu :mrgreen:

ec2Wze6.jpg
Opublikowano
z tylu wchodzą 2 palce z przodu 4

:norty: :norty: :norty:

Sorry.Ale nie mogłem się oprzeć,rozwaliło mnie to po prostu :mrgreen:

Widocznie przodek już wyjechany. :mrgreen:

A co do tematu posta - ja rozumiem, że czasem się komuś spieszy i czasem się zje jakąś literę itp ale żeby - MOTYLA NOGA!!!!! - pisać w jakimś niezrozumiałym języku i oczekiwać pomocy??? Albo ktoś próbuje z forumowiczów robić głupa albo z siebie...

I tak powinno być - dopóki ktoś nie potrafi sensownie po polsku sklecić zdania, nie powinno się udzielać merytorycznej odpowiedzi. Przecież czasem jak się widzi/czyta jaka obora się tu robi to człowiekowi witki opadają do samej gleby...

Pzdr.