Skocz do zawartości

Nie podgrzewajacy sie fotel kierowcy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Siemka mam problem ponieważ fotel kierowcy sie nie podgrzewa a paserzera tak jaka może być przyczyna ! :modlitwa: z góry thx!
Opublikowano

Ja u siebie zaobserwowałem to samo pewnego razu, natomiast u mnie wyglada to troszeczke inaczej. Prąd dochodzi z uwagi na to ze grzeje mi w plecy, natomiast pod "pupcią" :mrgreen: w zasadzie chyba tylko jedna grzałka w macie. Kiedyś sprzatajac samochod podnioslem wewn. strone fotela (siedziska) do gory zeby z zakamarkow poodkurzac i chyba wtdy cos musialem naruszyc w kablach w macie. na laczeniach wszystko styka, wiedz nie wiem co i jak dalej. Natomiast w fotelu pasażera przestala grzac mata na plecach (znaczy sie raz grzeje raz nie, styki, wtyczki są OK).

Przylaczam sie do tematu bo bezsensu zakladac ten sam ale dla E30, wkoncu budowa i zamysl konstruktorow i zasada działania ta sama.

pozdrawiam

Opublikowano
Wie ktos ile taka mata na siedzisko moze kosztowac :?:
Opublikowano
wlasnie ile moze kosztowac?

150 zł szt

ZAWIOZĘ NA ŚLUB !!!!

%5B640%3A129%5Dhttp%3A//xenonis.whitestarprogramming.de/save_the_e36/img/pics/banner.gif

• 9 miesięcy temu...