Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

do diesla chcesz załozyć przepływke od benzyny ? :D szacun majsterkowiczu :P

ten drugi pasuje ale za chyba ciut ponad 400 masz ori przepływke. Ja czytałem że zamienniki nie zawsze chcą dobrze pracować.

szukam
Opublikowano

ten drugi pasuje ale za chyba ciut ponad 400 masz ori przepływke. Ja czytałem że zamienniki nie zawsze chcą dobrze pracować.

przeciez ma benzyne e46 328 i pisze w dziale serii 3 wiec ? polecam magnetti jezeli nie chcesz przeplacac, tylko ze jest dosc droga na allegro. ja ze znizkami moge ja miec za 200zl :norty:

Opublikowano

Ponieważ zostałem oszukany kilka lat temu przez firmę (nick allegro) "nataliafs" pozwolę sobie wtrącić 3 grosze. Nigdy nie kupujcie nic od tego użytkownika. Sprzedają najgorsze chińskie badziewie i 1000 razy lepiej kupić częśc używaną nich to coś co nawet ciężko nazwać.

Nie sugerujcie się dośc niską liczbą negatywów, ponieważ na to też mają metodę. W momencie gdy wysyłasz do nich maila z zapytaniem lub informacją, ze coś z produktem jest nie tak...usuwają aukcję. Nie mogłem nawet negatywa wystawić. Jeśli zdąży się z negatywem to odpowiednio zdyskredytują lub wyśmieją...żadnej możliwości riposty.

Opublikowano

przeciez ma benzyne e46 328 i pisze w dziale serii 3 wiec ? polecam magnetti jezeli nie chcesz przeplacac, tylko ze jest dosc droga na allegro. ja ze zniżkami moge ja miec za 200zl :norty:

A ja się dałem namówić na Magneti i musiałem później kupić ori Bosch i taki tylko polecam. Co do Magneti przy wkręcaniu na obroty przy 4.5 tys szarpnięcie jak przy odcince, i częste falowania obrotów chodź nie wielkie.