Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam koledzy. I mam takie pytanie jak w temacie. Posiadam teraz audi a6c5 w seryjnym zawieszeniu a ze dojazd do mojego domu nie jest łatwy i gdzie nie gdzie mozna zachaczyc podwoziem jak jade to audi sobie z tym super radzi i nie zawadzam. I teraz pytanie jaki przeswit posiada BMW e60 3.0D na seryjnym zawieszeniu?? Poniewaz przymiezam sie do zakupu i sie boje o to. Pozdrawiam i oczekuje na odp :D
Opublikowano
Zwróć także uwagę na rozstaw osi. Z tego co widzę to jest różnica ponad 100 mm. Ja niestety musiałem "wygładzić" garb wjazdu do garażu :(

z pozdrowieniami

bArT

Matematyka to nie ma technika, moja tematyka matematyki nie dotyka. / k44

Opublikowano
A jak oni to mierzą?? Od zderzaków??

:)

"rozstaw osi".. od przedniej osi do tylnej osi

z pozdrowieniami

bArT

Opublikowano
dam sobie glowe uciac :D ,ze E60 jest stoi nizej niz A6 C5

nie szalej z głową :) to zależy jeszcze od tego jakie jest zawieszenie i felga/profil opony.

z pozdrowieniami

bArT

Opublikowano
Ale mi chodzi o przeswit :D A nie rozstaw osi.

:)

zakładam, że od najniżej położonego elementu podwozia.. ten radiator na tylnym moście wygląda na dobrego kandydata - to tylko moja teoria :mrgreen:

z pozdrowieniami

bArT

Opublikowano
Kup wersje z X-em czyli z napędem na 4 koła , wydaje mi sie , że troche wyżej stoi jak tylno napędowy
Opublikowano
A wlasnie bo stoi kolo mojego mieszkania Najnowsze BMW 320D w sedanie i kurde widac ze ono wysoko stoi. Felgi ma 245-40-18.