Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Jest tylko informacja o zaimportowaniu auta do Szwecji... :)

Auto niby z 2006 a juz 29 lipca (7/29/2005) wyjechalo do Szwecji?? Zatem jest tak jak mowie ze ktos kupil w USA i od razu do EU wywiozl i slad za nim ginie.

Loona czyli jego rocznik modelowy bedzie 2005..??

Cala Historia i ewentualne przygody to Szwecja/Dania

Opublikowano
Witam.

Panowie czy jest możliwość sprawdzenia auta WAULC68E43A265281

Z góry pięknie dziękuję za info.

Pozdrawiam.

Jakiś link do auta?

http://easycaptures.com/fs/uploaded/963/8405842499.jpg

Opublikowano
Witam.

Pozdrawiam.

Bez zdjec i carfax-a widac ze przod skladany u Mariana w garazu :D :D

Opublikowano
Witam.

Pozdrawiam.

Bez zdjec i carfax-a widac ze przod skladany u Mariana w garazu :D :D

To że u Mariana w garażu składana to widzę,jestem ciekaw z ilu części te puzzle były :lol:

Opublikowano

To że u Mariana w garażu składana to widzę,jestem ciekaw z ilu części te puzzle były :lol:

Lepiej nie wiedziec :D :D

Opublikowano

Niby tak ale jestem ciekaw czy sprzedający powiedział całą prawdę czy trochę pod pudrował :wink:

Auto kupił facet mojej szwagierki i zrobił to na szybko i kilka drobiazgów już mu do roboty znalazłem i jestem ciekaw czy będzie tego więcej czy na tym koniec.

Opublikowano

Auto kupił facet mojej szwagierki i zrobił to na szybko i kilka drobiazgów już mu do roboty znalazłem i jestem ciekaw czy będzie tego więcej czy na tym koniec.

Buuhaha to powiem Ci od razu ze bedzie tego znacznie wiecej, a gdzie nie zajrzysz tam bedzie wychodzilo nowe g....no i tak bez konca. Oddajcie furke temu rzezbiarzowi i niech kase oddaje :D :D

Opublikowano

Niby tak ale jestem ciekaw czy sprzedający powiedział całą prawdę czy trochę pod pudrował :wink:

Hej :)

Wiesz co, w USA auto ma raczej dobrą historię - dlatego wkleiłem Ci raport.

Nie ma tam info o wypadkach, kraksach czy zalaniach/powodziach, nie mam też żadnych zdjęć.

Jeśli coś było - to trzeba ręcznie odkryć co i jak :(

Opublikowano

Pięknie dziękuję kolego za wszystko i poświęcony czas :modlitwa:

Tak na marginesie dodam że auto ma pewne niedociągnięcia takie jak np.odklejający się materiał z podsufitki,cieknący sprysk lampy i rzecz która najbardziej mnie martwi to nie działa ręczna zmiana biegów w tipie.

Tak z drugiej strony patrząc to jaki używany samochód nie ma czegoś do zrobienia :think:

Opublikowano
Pięknie dziękuję kolego za wszystko i poświęcony czas :modlitwa:

Tak na marginesie dodam że auto ma pewne niedociągnięcia takie jak np.odklejający się materiał z podsufitki,cieknący sprysk lampy i rzecz która najbardziej mnie martwi to nie działa ręczna zmiana biegów w tipie.

Tak z drugiej strony patrząc to jaki używany samochód nie ma czegoś do zrobienia :think:

To on tego tiptronica nie sprawdzil w czasie zakupu?? :duh: :duh:

To wyszlo na poczatku, a potem bedzie jeszcze wiecej go...a...

Ja bym podjechal do kolesia i zazadal zwortu kasy za towar niezgodny z umowa.

Opublikowano
To on tego tiptronica nie sprawdzil w czasie zakupu?? :duh: :duh:

To jego drugi kontakt z automatem i pewnie nie wiedział :duh: , pierwszy miał dwa dni wcześniej jak dałem mu się przejechać swoim autem.

Tak to jest jak ktoś się nie zna i jedzie na szybko kupować auto. :cry2:

Opublikowano
Prośba o sprawdzenie AUDI a7

http://otomoto.pl/audi-a7-fv-23-C35492613.html

nr vin

WAUYGAFC9DN031808

z góry dziękuję i życzę wszystkiego najlepszego w nowym roku 2005!!!!!

Wodnik!!!

http://selenaauto.com/index.php?pid=203&carId=69171&vin=WAUYGAFC9DN031808

Zaraz pewnie Chłopaki wrzucą więcej info