Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

felgi są, po opony brak czasu aby się wybrać (biedne zimówki). może uda mi się jutro :)

ale od razu wrzucę fotki z nowymi listwami progowymi, kierą i gałką od M-paka :D

Opublikowano

Ładnaa :D widzę, że coraz więcej tych czerwonych :D ciekawe jak te felgi się prezentują w rzeczywistości, pewnie jeszcze lepiej niż na zdjęciach :norty:

felgi takie jak moje :D i modyfikacje planowane na pewno zmienią ja :norty: teraz bym na Twoim miejscu przyciemnił szyby :norty: :cool2:

Możesz wrzucić więcej zdjęć z tymi felgami :cool2: :D

Opublikowano
Cacy! :P bardzo ładnie wygląda, nie wiem, czy obniżałeś, czy nie, ale ładnie się komponują. Osobiście uważam, że do całych czarnych felg najlepiej pasuje jeszcze fortepianowa czerń na dachu, lusterkach i nereczkach, ale to już może inna bajka. Felgi - spoko! :)

nie obniżałem i raczej drogi w Łodzi nie sprzyjają niskim zawieszeniom... :(

myślałem napewno o nerkach na czarno, lusterka mocno rozważam ale dach to już troche szaleństwo jak dla mnie :) myślisz że jak zrobię folią nerki i lusterka to będzie dobrze czy musze je malować lub w przypadku nerek po prostu kupić oryginalne czarne?

Ładnaa :D widzę, że coraz więcej tych czerwonych :D ciekawe jak te felgi się prezentują w rzeczywistości, pewnie jeszcze lepiej niż na zdjęciach :norty:

felgi takie jak moje :D i modyfikacje planowane na pewno zmienią ja :norty: teraz bym na Twoim miejscu przyciemnił szyby :norty: :cool2:

Możesz wrzucić więcej zdjęć z tymi felgami :cool2: :D

w rzeczywistości o wiele lepiej, tak jak mówisz :) ogarnę lepszy aparat to może uda się odzwierciedlić trochę bardziej realny wygląd.

co do szyb - to jest kolejna rzecz którą robię w czerwcu :) wszędzie chyba będzie 65%, ewentualnie przód 35%. jak sądzisz będzie OK ?

do czerwonego wszystko co z czarnym połyskiem wygląda super :)

a masz jeszcze jakieś ciekawy pomysły? bo ja mam cały czas ten czarny emblemat 120i w głowie ale widzę że raczej negujecie taki motyw :)

może doradź mi czy mam coś robić z bębnami i klockami? na czarno? na czerwono?

Opublikowano

emblemat :naughty:

Czarna nerka połysk

Czarna końcówka wydechu połysk

Lekka przyciemka szyb

Lampy tył black line

a zaciski według mnie na srebrny kolor a miejsce na które nachodzi felga na czarno i będzie :-D

Ogólnie wszystko zależy od tego ile masz $ bo jedynka jest bardzo podatna na mody :D

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Bardzo ładnie to wygląda ! Dodaj jeszcze inne fotki, pod innym kątem :)
  • 1 rok później...
Opublikowano
Wt=itam, bardzo ładna jedyneczka . Mam pytanko tez stałem się nabywcą 120i 170km 2007r jak wychodzi spalanie w Twojej bmw , moja miasto: 9.4l do 9,6l przy spokojnej jezdzie, zastanawiam się czy nie mam uszkodzonej esondy. Pozdrawiam
Opublikowano
Tak palą :) Za to w trasie jak się jedzie równo 120, można ładnie zejść ze spalankiem. Silnik mam identyczny tylko wersja 143KM.
http://images.spritmonitor.de/773563.png
Opublikowano
Dzieki Panowie za info, a powiedzcie mi jak jej u Was z prędkością max, ostatnio na autostradzie doszedlem do 220km/h nie chcial dalej pojsc , bieg 6 obroty zatrzymaly sie na 5-6tys
  • 2 tygodnie później...