Skocz do zawartości

e46 320d 04` MOD Wykres z hamowni 200,1 km/418 Nm

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
ale z wykresu nie wynika żeby był zły przebieg momentu a że nie dymi to już pisałem
Opublikowano
ale ja nie napisałem że jest zły ... :D tylko napisałem koledze wyżej , który twierdzi że przy takiej mocy musi się coś zepsuć ... moją odpowiedzią na jego stwierdzenie było że te 200 KM jest tylko w pewnym zakresie którego i tak mało uzywamy i program na 190 KM mógłby mieć podobny przebieg ...

SPECIAL REMAPPING SERVICE - SOFTWARE ENGINEERING - IDA PRO

Chiptuning Łódź

ŁÓDŹ BYDGOSZCZ BIRMINGHAM LONDON

https://www.tc-performance.com/

Opublikowano
mniej więcej wymiary znasz ? jak z montażem poszło ?

w końcu znalazłem chwile żeby pomierzyć, wyszło mi że wymiary mojego IC'ka to około 590x260x65 :twisted:

to chyba odpowiednio pod 3.0d

montował poprzedni właściciel więc nie wiem, jedynie wiem że : "wykonany przez Kokar Dąbrowa Górnicza, z bardzo dobrego francuskiego rdzenia"

o wiarygodność pomiaru bym się nie obawiał, Rogallotti to pierwszoligowy tuner

pzdr

Mam dokładnie taki sam Icek i też robiony w firmie Kokar z Dąbrowy Górniczej i jak na razie po roku użytkowania żadnych zastrzeżeń.

Sprzedam, uchwyt ręcznego ze skóry, tylna klapa Pre-Lci Igiełka.

Człowiek nie potrzebuje gwiazdy, błyskawicy a nawet czterech pierścieni, człowiek potrzebuje dwóch nerek.

Moja ślicznota: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=158&t=211412 oceń:D

Opublikowano
ale ja nie napisałem że jest zły ... :D tylko napisałem koledze wyżej , który twierdzi że przy takiej mocy musi się coś zepsuć ... moją odpowiedzią na jego stwierdzenie było że te 200 KM jest tylko w pewnym zakresie którego i tak mało uzywamy i program na 190 KM mógłby mieć podobny przebieg ...

spoko luzik

Opublikowano
mniej więcej wymiary znasz ? jak z montażem poszło ?

w końcu znalazłem chwile żeby pomierzyć, wyszło mi że wymiary mojego IC'ka to około 590x260x65 :twisted:

to chyba odpowiednio pod 3.0d

montował poprzedni właściciel więc nie wiem, jedynie wiem że : "wykonany przez Kokar Dąbrowa Górnicza, z bardzo dobrego francuskiego rdzenia"

o wiarygodność pomiaru bym się nie obawiał, Rogallotti to pierwszoligowy tuner

pzdr

Mam dokładnie taki sam Icek i też robiony w firmie Kokar z Dąbrowy Górniczej i jak na razie po roku użytkowania żadnych zastrzeżeń.

to zobaczymy jak moja chińszczyzna z bliżej mi nieznanego miejsca długo wytrzyma :) tfu tfu

Opublikowano
to dajcie znac jak to chodzi i ile pali sam chcialem chipa dac ale przebieg ponad 200 i nie wiem czy sie oplaca albo czy cos sie nie popsuje

w kategorii opłacalności bym tego nie rozpatrywał, a jak już myślisz o opłacalności to niedobrze ...

jak trochę polatam to napiszę co i jak, liczę się że od pizqania częstego sprzęgło może szybciej się skończyć itd

ale nie od dziś wiadomo że żaden tuning nie jest "opłacalny ... nie mylić z agro