Skocz do zawartości

<t>Kupić?</t>  

30 użytkowników zagłosowało

Nie masz uprawnień do głosowania w tej ankiecie lub wyświetlania jej wyników. Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W tym momencie to ty czegos nie rozumiesz - naprawialbys auto majace 350 KM i jezdzace 250 km/h nieprofesjonalnie !!!!, jezeli ktos chce zrobic to auto dla siebie to robi to tak ze auto jest jak z fabryki, i o takiej naprawie mowie. A jak wszystko ladnie zgrzejesz to szpachli bedzie naprawde bardzo malo a wytrzymalosc fabryczna. Wiem co mowie bo widzialem E34 ktore miala wgrzewana cala przednia lewa cwiare i pocalowalo sie przodem z drzewem, naprawa ta nie miala wplywu na zachowanie sie budy - w tym przypadku przodu - podczas uderzenia. Tylko musi to byc zrobione naprawde profesjonlanie a nie przez jakis paprochow.

Poza tym nawiazujac do samego dachu, nie moge odnalezc linka ale mialem opis przerobki zwyklego E46 ///M na CLS - i pokazane bylo jak wlasciciel wstawial dach karobonowy - wiec mozna to zrobic i bedzie dobrze :) - Tylko czy aby bedzie sie oplacalo ??

Lubię BMW - od 15 lat...trochę ich ujeżdzałem

Teraz pora na AMG :D

Opublikowano

Sarna1, nikt sie pytal o to, jak ja bym to naprawial - ja bym akurat nie naprawial w ogole, ewentualnie wymienilbym cale nadwozie.

Chodzi o to,o co pyta zalozyciel tematu - czy to sie OPLACA, a nie czy mozna to zrobic DOBRZE. A oplacac sie nie oplaca, skoro w okolicach 120 tys PLN mozna kupic taki samochod z dachem, ktory nie byl naprawiany.

Byly:

E36 318is Coupe

E32 750i

E30 318i

E36 320i Touring

E34 AC Schnitzer S3(240 HP i 315 Nm)

E38 730i Indyvidual

E23 732i

Opublikowano

Wedlug mnie nie oplaca sie kupowac tak bardzo rozbitego M3. Koszta naprawy beda ogrome, nie obejdzie sie bez ciecia, spawania, szpachlowania.

Oczywiscie nie bedzie pewnosci ze samochod bedzie dobrze i prosto jezdzil.

Opublikowano
Ma jeszcze jedna wade oprocz koloru: skrzynie biegow.

SMG jest zdecydowanie lepszym rozwiazaniem.

No, zalezy co kto lubi. Jezdzilem Z4 z najnowsza wersja SMG i powiem tak: nie kupilbym M3 z taka skrzynia. 325i owszem, ale nie M3.

Byly:

E36 318is Coupe

E32 750i

E30 318i

E36 320i Touring

E34 AC Schnitzer S3(240 HP i 315 Nm)

E38 730i Indyvidual

E23 732i

Opublikowano (edytowane)

Ladna, sciagniecie legalnie wychodzi jakies 144723,66 PLN :D

Ciekawą alternatywą mogą byc nowe auta BMW :

Seria 3 :

Limo 318i od 102600zł

Coupe 318Ci od 112800zł

Seria 5:

Limo 520d od 147100zł

Z4 2.0i od 117700zł

Auta są zupełnie nowe z rocznika 2005 .

Osiągi nie takie jak w ///M-ce ale w przypadku Bmw nie liczą się tylko one,bynajmniej nie dla wszystkich.

Edytowane przez ///MacArthur
Opublikowano
Ciekawą alternatywą mogą byc nowe auta BMW :

Seria 3 :

Limo 318i od 102600zł

Coupe 318Ci od 112800zł

Seria 5:

Limo 520d od 147100zł

Z4 2.0i od 117700zł

Auta są zupełnie nowe z rocznika 2005 .

Osiągi nie takie jak w ///M-ce ale w przypadku Bmw nie liczą się tylko one,bynajmniej nie dla wszystkich.

Zapomniales chyba dodac ceny nie zawieraja akcyzy i podatku VAT :D

Pozdr.

K.

================================================

Cokolwiek robisz zrób to dzisiaj bo jutro może być za poźno