Skocz do zawartości

awaryjne otwieranie (wyjęty akumulator)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie,

Wyjąłem sprytnie akumulator (do ładowania) z auta i zamknąłem je kluczykiem. Teraz drzwi nie reagują na kluczyk. Mogę jedynie otworzyć bagażnik, ale do środka sie nie dostanę. Pomóżcie !!! Nie wiem co teraz zrobić!!!

Opublikowano

Dajcie odpowiedź czy z podniesioną klamką otwiera zamek i czy zamykany był jeszcze z akumulatorem.

Ostatnio też gdy chciałem zabrać aku przed mrozami nie mogłem otworzyć drzwi ale maski jeszcze nie zamknąłem więc podłączyłem zpowrotem aku. Dodam że w fordzie mogłem otwierać drzwi z kluczyka bez problemu.

Jeśli się mylę ... sorki

BMW ... zbliża

Opublikowano
A skoro mowa o awaryjnym otwieraniu, to może ktoś mnie oswiecić jak to zrobić w e39, czy z klamką taki sam nu,mer przejdzie i jaki to awaryjny sposób otwierania maski?? Przeczytałem wszystkie posty pod podanym linkiem ,ale tam straszne tajemnice z tym otwieraniem maski, ktos może mi to objasnić? Nawet na priw?

Wszystkie samochody są prawie jak BMW... prawie robi wielką różnicę:))

Więcej mocy:

http://img61.imageshack.us/img61/1872/doladowanie3kk.jpg

Opublikowano

Jak mozesz otworzyc bagaznik to wyciagnij lampke i na jej plusa podaj plus z aku natomiast minus do jakiegos elementu nadwozia np hak.

Taki sposob wystarcza na otwarcie zamkow, jednak nic wiecej nie rob be zepsujesz elektryke.