Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!! Kupiłem fajne autko BMW E46 320D 2000r :D tylko mam mały problem bo instrukcia obsługi radia i całego auta jest po francusku a ja nie szprechen no francusku. Mam nadzieje że znajdzie sie ktoś kto podeśle mi instrukcje do poczytania albo link. Bo mianowicie chodzi mi o programowanie radia i ustawienie zegarka.

Pozdrawiam i dzieki z góry :D

Opublikowano
A ma ktoś może instrukcje do przedliftowej E46?

I ja sie przyłącze do tego czy ma ktos instrukcje obsługi do modelów przed liftem jak by ktos miał to bardzo prosiłbym o wrzucenie :) .

Opublikowano
BMW Polska kiedyś za darmo wysyłało instrukcje po polsku... wystarczyło wypełnić formularz na stronie :) ja dostałem swoją.
Opublikowano
Zegarek jest ustawiany razem z tym na zegarach. Prawy przycisk na zegarach przekręcasz w prawo lub lewo i się zmienia godzina. Nie bój się nie połamiesz. Programować radio tzn ustawiać stacje radiowe? Wyszukujesz stację przyciskiem > lub < i potem przytrzymujesz 2 sekundy przycisk z numerkiem jakim chcesz i gotowe :D