Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano (edytowane)

No to konkretny i kosztowny remont.

Ale to już na lata.

Amory z przodu też mam takie. Tyle lat i jest :cool2:

To i tak z zawiasem poszło Ci w miarę lekko. U mnie to kątówka i do przodu inaczej nie szło nic zrobić.

Żony nie lubią szybkiej jazdy :norty: :mrgreen:

Mój TDS po trasie też średnio wychodzi 8 lub nieco mniej i co niektórzy się dziwią bo palą im poniżej 6 :mrgreen:

Trzeba wierzyć, że wstążka szczęście przynosi. Ze mną jeździ misio i to od kilkunastu lat. Zrobił ze mną już od..... i jeszcze trochę kilometrów (auta prywatne + firmowe).

BMW%2520Elfik1.jpg

Ale tak myślę i myślę i................. wymyśliłem, że stringi mogły by przynieść podwójne szczęście :mrgreen: .

Jedno szczęście to podczas jazdy, a drugie przy uprzednim zdejmowaniu ich z........ :norty: :mrgreen:

Edytowane przez CICHY525
ec2Wze6.jpg
  • Odpowiedzi 81
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
http://bmw530d.pxd.pl/gallery/pic904/v2012070912174822416828.jpg

tak to jest jak się daje kobiecie auto :mad2: :mad2: :mad2: :mad2: :mad2: :mad2: :mad2: :mad2: :mad2: :mad2: :mad2: :mad2: :mad2: :mad2: :mad2:

To cofanie licznika to nie za bardzo mi się podoba :nienie:

A i TY Masz nauczkę co do tej felgi

Kobiety owszem mogą prowadzić ale tylko taki pojazd :

http://i.imgur.com/6dPAmIn.jpg

Opublikowano
No to konkretny i kosztowny remont.

Ale to już na lata.

Amory z przodu też mam takie. Tyle lat i jest :cool2:

To i tak z zawiasem poszło Ci w miarę lekko. U mnie to kątówka i do przodu inaczej nie szło nic zrobić.

Żony nie lubią szybkiej jazdy :norty: :mrgreen:

Mój TDS po trasie też średnio wychodzi 8 lub nieco mniej i co niektórzy się dziwią bo palą im poniżej 6 :mrgreen:

Trzeba wierzyć, że wstążka szczęście przynosi. Ze mną jeździ misio i to od kilkunastu lat. Zrobił ze mną już od..... i jeszcze trochę kilometrów (auta prywatne + firmowe).

BMW%2520Elfik1.jpg

Ale tak myślę i myślę i................. wymyśliłem, że stringi mogły by przynieść podwójne szczęście :mrgreen: .

Jedno szczęście to podczas jazdy, a drugie przy uprzednim zdejmowaniu ich z........ :norty: :mrgreen:

super miśki :cool2: co do stringów to można takie wozić jak się jest kawalerem :norty: teraz to nie bardzo :cry2: hehe :norty:

hipek licznika nie cofam bo szkoda kasy :wink: jedynie to chce zrobić piksele ale nigdy nie mam na to czasu :? co do felgi to było tak dawno, że już nie pamiętam ;) zresztą ta felga i tak poszła po wypadku do wyrzucenia :mrgreen:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Misiek to ten sam, jeździ już chyba w 6-tym aucie. Poprzednio jeździł w BMW pomiędzy zagłówkami, a że teraz to auto praktycznie nie jeździ to powędrował do Jeepa- siedzi sobie w dziurze na napoje :D .

Co do licznika to tak się zastanawiam, bo hipek napisał to tak że zabrzmiało jakbyś w międzyczasie cofnął.

Srebrne felgi lepsze :cool2:

PS.Żonie zdejmij :mrgreen: zobaczysz jaka zadowolona będzie :wink:

Kobiety owszem mogą prowadzić ale tylko taki pojazd :

Pooglądaj sobie :D

Hmm.....ale tą blondynę na rowerze to też by :norty:

:mrgreen:

ec2Wze6.jpg
  • 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...