Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
zgubiłem jeden spryskiwacz ze zderzaka, wiecie czy w serwisie będą to mieli albo gdzie to kupię? http://moto.allegro.pl/bmw-e34-e-34-zderzak-przod-przedni-spryskiwacze-i2269400138.html mam takie jak tu w aukcji a to jest jeden zderzak na całe allegro z takimi samymi spryskiwaczami. Nie wiem co zrobić dopasować z innego modelu, oddac zderzak komuś niech załata dziury po spryskiwaczach i pomalować?
Opublikowano

Nie wiem jak można to zgubić, przecież jest przykręcane na dużę nakrętkę.

W ASO będa mieli na 100% od razu weź oba!

Opublikowano

Tylko cena z ASO bedzie... - (kosmos) - przedzwon i zapytaj :mrgreen:

Moze ktos ci zarąbał ten spryskiwacz? Ostatnio bylo pytanie o wklady lusterek, bo ktos forumowiczowi podprowadzil na parkingu

Opublikowano
280 za zderzak m5 czy za zwykły bo to różnica? patrzylem na reaolem i sa w sprzedazy takie spryskiwacze tylko jest jedno ale, do zwykłych wersji były inne niż do m5? http://moto.allegro.pl/dysze-spryskiwaczy-bmw-e34-i2230247727.html te sa ze zwykłych wersji a ja mam takie jak z pierwszego posta te z m5 sa wyzsze i wystaja bardziej ze zderzaka

No tak ale te sa do spryskiwania szyb a nie reflektorow natomiast to ze mozna kupic cały zderzak to sie zgodze ale lepiej te spryskiwacze swiateł kupic nowe poniewaz plastik w tych starych przy probie regulacji moze peknac a w nowych nie jest zniszczony staroscia.

KLIMATYZACJA SAMOCHODOWA, THERMO KING, CARRIER

DIAGNOSTYKA BMW, VAG tel. 500 236 866

Opublikowano
proszę o poradę, dowiedzialem się że prawdopodobnie te spryskiwacze co miałem/mam są nieoryginalne dlatego się tak słabo trzymały byłem u gościa który zajmuje się sklejaniem plastików zobaczyć ile będzie kosztować zalepienie dziur po spryskiwaczach powiedział 20 zł za jedną. Jak myślicie lepiej to zakleić i mieć spokój czy poszukać jakiś spryskiwaczy które będą pasowały czy może serwis aso tu z kolei koszta są najwieksze
Opublikowano
Kolego a masz xenony? Jesli tak to nie polecam usuwania spryskiwaczy lekko przybrudzony klosz w ksenonowym reflektorze znacznie zmniejsza jakosc swiatla;p
Opublikowano
Nie masz innego wyjscia;p Jezdzilem z ksenonami bez spryskiwaczy... Było to uciążliwe pod ręką cały czas miałem płyn do szyb i szmatkę- do reflektorów. Poza tym policja zabrała mi dowód rejestracyjny właśnie za to, że nie miałem spryskiwaczy przy ksenonach...:P
Opublikowano
jakby mógł ktoś zmierzyć wymiary zewnętrzne takiego spryskiwacza jak kolega wyżej wkleił będę wdzięczny, chodzi mi o podstawkę tak żęby dziura w zderzaku mi nie wystawała spod tej dyszy
Opublikowano
tamten kolega się pomylił albo strzelał z tą cena, ja się dowiadywałem w aso 360 zł sztuka kosztuje :duh: