Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ;)

przeszukałam już kilka forów, ale nie mogę nigdzie znaleźć informacji czy jest to możliwe, że nie posiadam bluetooth'a w wyposażeniu z Navi ? i jeśli tak to czy da się go jakoś dokupić, czy w jakiś inny sposób da się połączyć telefon pod głośnomówiący oprócz przez bluetooth ? z góry dzięki ;)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
BT jest osobną opcją. Doinstalowanie jest bardzo kosztowne i mało kto się decyduje (podobno kilka tys. zł.). Jest tyle innych możliwości montażu alternatywnego BT.
Opublikowano
Jest tyle innych możliwości montażu alternatywnego BT.

na jakiej zasadzie miałoby to działać ? i w ogóle jak ma to wyglądać ? ;) sorrki może to głupie pytanie, ale totalnie nie siedzę w jakiejkolwiek elektronice, więc zielonego pojęcia nie mam o tym ;P

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jest tyle innych możliwości montażu alternatywnego BT.

na jakiej zasadzie miałoby to działać ? i w ogóle jak ma to wyglądać ? ;) sorrki może to głupie pytanie, ale totalnie nie siedzę w jakiejkolwiek elektronice, więc zielonego pojęcia nie mam o tym ;P

Miałem na myśli tak zwany zestaw głośnomówiący np Nokii, Jabry, lub innej firmy. Są nawet takie które mają ogniwo słoneczne i nie wymagają podłączenia do zasilania w samochodzie - czyli "kup i używaj".

Opublikowano
W/g mnie to nie możliwe abyś nie posiadał tej opcji z Idrive czyli navi w wersji bizness lub profesjonal . Wszelkie ustawienia są w opcjach i wystarczy sparować telefon z navi i wszystko śmiga . U mnie to była kwestia 20 sekund . Teraz wchodzę do auta i od razu mam cały telefon na idrive i do tego dodatkowe opcje jak 8 ulubionych numerów , ostatnio wybierane , cała lista kontaktów , ostatnio wybierane oraz alarmowe i serwis BMW . Po podłączeniu tego samego telefonu w podłokietniku dodatkowo wybieranie głosowe i dodawanie komend zmiany funkcji w menu oraz zmiany utworów na płycie mp3 CD , DVD oraz stacji radiowych itp . Wszystko jest dostepne w instrukcji na ostatnich stronach . Może moje E91 nie ma skóry ale ktoś kto je kupował zadbał o komfort multimediów co mnie bardzo cieszy :lol: :D
Domek nad najczystszym jeziorem na Mazurach - Wakacje - Święta - Ferie - Weekendy - Sylwester -http://domkinarty.spanie.pl/
Opublikowano
Koledzy odswieze,powoiedzcie mi gdzie moge dostac osobną instrukcje do e9x mowiąca jak korzystac z fabrycznego bluetoota? i ogolnie telefonu? w podstawowej instrukcji nic na ten temat nie moge znalezc,konkretnie chodzi mi o trojkącik przy zasiegu telefonu sparowanego z bluetooth w samochodzie,od jakiegos czasu pojawił mi sie trojkąt przy zasiegu i telefon nie chce sie sparowac sam przy wejsciu do samochodu,a kiedys była malina,wszystko grało jak trzeba;] zna ktos odpowiedz na to pytanie?;)