Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
niewystarczy,z tyłu kierownicy, poduszki masz 2 dziurki,wyczuwalne pod palcami (z obu stron) podwazasz srubokretem (od tyłu kierownicy)i poduszka wypada,pczywiscie odłacz wczesniej akumulator;)dalej intuicyjnie bedziesz widział co odkrecic i jak zdjąc blende!
Opublikowano

Ok dzieki za podpowiedz:)

Macie może jakies sposoby jak zetrzec tą gumową powłokę na blendzie... Straszny to szajs...

Opublikowano
Ok dzieki za podpowiedz:)

Macie może jakies sposoby jak zetrzec tą gumową powłokę na blendzie... Straszny to szajs...

W audi a4 b6 zmywałem tą gumkę z rączek za pomocą gąbki i baaardzo gorącej wody

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

robilem jak w opisie, 3 srubki od tylu, zdjecie blendy, odkrecenie srubek mocujacych przyciski kierownicy - blenda wolna

zalozenie to odwrotny proces.

robilem to 2x, zero uszkodzen na nowej maskownicy

Opublikowano

Panowie,a niech mi któryś podpowie - mam u siebie w LCI zwykłą kierę i gałkę zmiany biegów i przyznam szczerze, że mizernie to w rękach leży...

Czy wystarczy sama kiera z poduszką na podmianę, czy jak to wygląda? Kompletne widziałem na alledrogo w okolicach 2000pln, tylko zastanawia mnie, czy coś do tego należało by dołożyć -jakieś taśmy,itp.?

Gałka rozumiem że jest P&P?

Z góry dzięki

KOval