Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

nie lubię takiego lukru w opisie.

masz VIN?

książka serwisowa jest?

1.VIII.1944 - 3.X.1944 Pamiętamy 63 Dni Chwały

Opublikowano
Mi się podoba...co prawda mój kolega by ją wyśmiał bo on ma Mpakiet, xenony, navi składane lusterka i system audio.
Opublikowano
Mi się podoba...co prawda mój kolega by ją wyśmiał bo on ma Mpakiet, xenony, navi składane lusterka i system audio.

Też polowałem na taką z wypasem ale...... do tej ceny trzeba wtedy dołożyć jeszcze minimum 10tys (a i tam nie jestem przekonany czy się znajdzie godny egzemplarz).

Niektóre osoby mogłyby się zabić, skacząc z poziomu swojego "ego" na poziom swojego IQ

..............................................................................................

Freude am fahren

Moje auto - http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=159&t=190785

Opublikowano
Hubertm pochwal się jak po oględzinach, mnie troszeczkę ;) nie podoba się spasowanie maski z dokładnie różnica w wysokości lewej i prawej strony.
Opublikowano

Jestem już po. Auto wygląda fajnie. Wszystko działa. Silnik ładnie chodzi, nie ściąga etc...

Nr VIN mam, mogę jakoś zajrzeć w historię auta?

Jeden szkopuł - właściciel nie ma karty pojazdu. Mówi, że nie miał. Sam już zgłupiałem; trzeba ją mieć? To warunek konieczny do przerejestrowania auta?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

konieczny.

może duplikat wyrobić ale wtedy czysta historia wpisów o poprzednich właścicielach.

wrzuć ten VIN.

1.VIII.1944 - 3.X.1944 Pamiętamy 63 Dni Chwały

Opublikowano
Bez karty nie przyjmą nawet papierów do WK przy przerejestrowywaniu. Nie daj się nabrać. Kupienie auta bez karty równa się kupieniem bez papierów. W dowodzie rejestracyjnym masz informację o wydaju karty i jej nr.